B1 TV a depășit din nou Realitatea TV și România TV pe întreaga zi şi își menține locul 5 în topul general al televiziunilor din România

B1 TV a depășit din nou Realitatea TV și România TV  pe întreaga zi şi își menține locul 5  în topul general al televiziunilor din România

B1 TV a surclasat, pentru a patra zi consecutiv în această săptămână, posturile Realitatea TV și România TV în Prime Time și, pentru a treia oară succesiv, și-a devansat competitorii pe media întregii zile. Ca și în zilele precedente, B1 TV își menține poziția a cincea în topul general al televiziunilor din România, potrivit datelor de audienţă furnizate de Kantar Media.

Cu o medie a cotei de piaţă pe întreaga zi de 4.3%, B1 TV depăşeşte Realitatea TV care a obținut un share mediu de 3.9%, dar și România TV, cu o medie a zilei de 2.8%. B1 TV rămâne, astfel, pe locul 5, după Pro TV, Antena 1, Antena 3 și Kanal D.

Între orele 19.00 şi 24.00, intervalul de maximă audiență pentru televiziunile de știri, B1 TV a obţinut, aseară, o cotă medie de piaţă de 4.7%, peste cea a României TV de 3.2% şi Realității TV –2.9% market share.

Emisiunile difuzate ieri de B1 TV în Prime Time News au înregistrat, ca de obicei, audienţe mult peste cele ale concurenței.

Aktualitatea B1” cu Andrei Bădin, difuzată în intervalul orar 18.30 – 20.00, a obţinut o medie de 3.8%, peste cea a Realităţii TV de 3.5% şi România TV de numai 1.2%.

Sub semnul întrebării” cu Robert Turcescu s-a clasat şi aseară peste competitorii Realitatea TV şi România TV. Invitatul special al serii a fost Adriean Videanu, preşedintele interimar PDL Bucureşti. În intervalul orar 20.00 – 22.00, B1 TV a avut un share mediu de 5.0%, timp în care România TV a înregistrat o audiență de 4.1% și Realitatea TV 2.4%, de peste două ori mai mică decât B1 TV.

Ultimul cuvânt” cu Nelu Barbu şi Ion Cristoiu, emisiune difuzată în intervalul orar 22.00 – 23.00, a obţinut o medie de share de 4.5%, peste cele obţinute în acelaşi interval orar de România TV -  3.1% şi Realitatea TV – 3.0%.

Producția realizată de Radu Banciu, „Lumea lui Banciu”, se menține constant peste concurență, iar aseară a avut o medie de share de 5.9%. Pe acelaşi interval orar (23.00 – 24.00), Realitatea TV înregistra o cotă medie de piaţă de 2.7% și România TV 1.9%.

Tot în cursul zilei de ieri, mai multe jurnale de ştiri B1 TV și emisiunea „Talk B1” au lăsat în urmă posturile Realitatea TV și România TV.

Știrile de la ora 13.00, prezentate de Mădălina Pușcalău, au obţinut o medie de audienţă de 3.6%, peste cea a posturilor Realitatea TV şi România TV, care au fost la egalitate, cu o medie de 2.9%.

Ştirile B1 TV de la ora 15.00, prezentate ieri după-amiază tot de Mădălina Puşcalău, au înregistrat o cotă de piaţă de 5.1%, superioară celei a Realităţii TV, de 4.7% şi RTV, de 3.2%.

Talk B1” cu Irina Petraru (interval de difuzare 14.00 – 15.00) a avut o medie de audienţă de 3.4%, oră în care Realitatea TV obţinea 3.1%, iar RTV, o medie de 3.0%.

Şi a doua oră a emisiunii „Talk B1” (16.00 – 17.00) a înregistrat o cotă de piaţă superioară celei a concurenței. B1 TV a avut, în intervalul menționat, 5.9% market share, Realitatea TV 5.5% și România TV 2.8%.

Sursa datelor: Kantar Media; copyright ARMA Data SRL

Tags:
Ultima oră
00:00 - Primele concluzii după tragedia din București: Nu au fost asigurate în totalitate acele sprijiniri de maluri pentru a nu se genera acest eveniment
23:58 - Cum s-au dat de gol mai mulți români veniți din Luton, care au prezentat certificate COVID false. Raed Arafat: Acest lucru e extrem de grav, înseamnă că ești dispus să răspândești boala, că nu te interesează nimic
23:25 - Alexandru Rafila, despre testarea obligatorie, pe banii lor, a medicilor care refuză vaccinarea: Îi va enerva. Cum să-i pedepsești? Tu ai nevoie de ei pentru valul 4 al pandemiei și vii să-i ameninți? (VIDEO)
23:11 - Raed Arafat, primele declarații după tragedia de la Biblioteca Națională: Aceste accidente denotă că nu s-a asigurat zona foarte bine
22:48 - Alexandru Rafila: N-avem încă 5 milioane de persoane vaccinate cu ambele doze, dar am văzut un clip postat de premier. Eu știu că atunci când ai un eșec, nu faci un videoclip ca să sărbătorești (VIDEO)
22:38 - Cutremur în Vrancea. Seismul produs luni seara este cel de-al 11-lea înregistrat în România, în ultimele două zile
22:22 - Cipru introduce măsuri mult mai stricte pentru prevenirea COVID-19. Ce acte trebuie să aibă turiștii la intrarea în țară și în spațiile publice
22:12 - Virgil Guran (PNL): Sper că nu se dau bani la rectificare contra voturi. Vedem atunci… / Avem colegi cărora li s-au scos niște dosare / Serviciile au intervenit prin partide. Asta nu trebuie să se mai întâmple (VIDEO)
21:35 - Virgil Popescu, ministrul Energiei: OMV nu poate vinde acțiunile de la Petrom către o altă companie fără acordul statului român
21:30 - Violeta Alexandru: Rectificarea bugetară nu trebuie să pară ca și când ar fi o vânătoare de vrăjitoare, ca și cum așteptăm la cotitură un pretext contra unor miniștri