Bacău: Bărbatul care şi-a aruncat copiii într-un lac de acumulare a fost găsit mort

Bacău: Bărbatul care şi-a aruncat copiii într-un lac de acumulare a fost găsit mort
Foto: Serviciul de Ambulanta Judetean Bacau / Facebook

Bărbatul care, duminică, şi-a aruncat copiii într-un lac de acumulare a fost găsit mort în aceeași zonă.

Băcăuanul care și-a ucis copiii, găsit mort

Bărbatul, care are 30 de ani, a fost găsit înecat în aceeași zonă în care-și aruncase copiii în apă, informează Digi24. Trupul său a fost găsit de pompieri după trei zile de căutări.

Amintim că, duminică, o tânără de 23 de ani din localitatea Pânceşti, județul Bacău, a sunat la 112 şi a anunţat că, după o ceartă cu ea, soțul ei a luat cei doi copii şi a plecat, amenințând că se sinucide aruncându-se cu ei în apă.

Poliția a ajuns în zona barajului Răcăciuni și unul din agenți a văzut pe luciul apei trupurile celor doi copii. El i-a scos și a început manevrele de resuscitare, care au fost continuate apoi de medicii ajunși la fața locului. Totul a fost în zadar, însă.

Copiii aveau 4, respectiv 5 ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:32 - Real Madrid a câștigat UEFA Champions League pentru a 14-a oară și își consolidează supremația în fotbalul european. Finala cu Liverpool, tranșată prin golul lui Vinicius
23:47 - Rusia poate fi oprită doar prin forță, spune liderul negociatorilor ucraineni / Volodimir Zelenski crede că trebuie discutat direct cu Vladimir Putin, din moment ce restul oficialilor ruși „sunt niște nimeni” în țara lor
23:25 - Lucian Heiuș, despre controlul uriaș de la „Dragonul Roșu”: Am decis ca inspectorii de la Antifraudă să sigileze depozitele pe care le găsesc cu obloanele trase. În jumătate de oră toate au fost deschise (VIDEO)
22:58 - Șeful ANAF, despre controalele și campaniile de prevenție din țară. Lucian Heiuș: Nu o să trimit niciodată controlul la un profesor, dar și el să înțeleagă că e normal să plătești un impozit pentru veniturile din meditații (VIDEO)
22:24 - Lucian Heiuș, noul președinte ANAF: Vrem să creștem conformarea voluntară și să reducem evaziunea fiscală, un flagel al economiei românești care pare că se accentuează tot mai mult (VIDEO)
21:57 - Startul finalei UEFA Champions League, amânat cu peste 30 de minute. Probleme la accesul pe Stade de France din Paris
21:52 - Drept la replică. Nordis Group spune că nu se pune problema insolvenței și că solicitarea depusă de Weststart este „nejustificată”: „Nu ne afectează lichiditatea și stabilitatea companiei”
21:34 - Ciprian Teleman, primul mesaj oficial după demisia din USR, cea mai recentă controversă din partid: „Nu am vrut să fie public dar a devenit public”
21:17 - Mesaj RO-ALERT în Capitală. Avertizare de ploi abundente și torențiale: „Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție!” (FOTO)
21:00 - Sorana Cîrstea, părăsită?! Mesaje incendiare între Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc, în văzul tuturor (FOTO)