Bacău: Copil de 6 ani, rănit grav de un şofer care a fugit de la locul faptei

Bacău: Copil de 6 ani, rănit grav de un şofer care a fugit de la locul faptei
Foto: dinromania.com

Un copil în vârstă de şase, din localitatea băcăuană Burdusaci, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit de o maşină al cărei şofer a fugit de la locul accidentului în urma ameninţărilor cu un par ale tatălui băieţelului care se afla la băut la o crâşmă din sat.

Copilul de şase ani a traversat strada printr-un loc nepermis, fără a fi supravegheat de către părinţi, potrivit Mediafax.

Șoferul, în vârstă de 20 de ani, a coborât din maşină să-i acorde primul ajutor băieţelului, moment în care tatăl copilului a încercat să-l lovească cu un par.

„Conducătorul auto a plecat de la locul accidentului, unde a revenit în timpul anchetei declanşate de poliţişti. Tânărul de 20 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind unul negativ. În ceea ce-l priveşte pe minor, acesta a fost transportat la Spitalul Podu Turcului pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

Pe numele şoferului s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

 

 

Tags: