Bacău: Șase persoane au fost rănite, după ce un autocamion le-a lovit în plin într-o parcare

Bacău: Șase persoane au fost rănite, după ce un autocamion le-a lovit în plin într-o parcare

Șase angajași ai unei societăți comerciale din județul Călărași au fost răniți, joi, după ce o autobasculantă cu balast a intrat în plin în ei, în timp ce se aflau în parcarea din fața unei pensiuni din localitatea Mărgineni, județul Bacău, relatează Mediafax.

Potrivit primelor cercetări desfăşurate de poliţiştii băcăuani, accidentul a avut loc pe drumul judeţean ce tranzitează localitatea Mărgineni, după ce şoferul unui autocamion încărcat cu balast a intrat într-un TIR aflat în faţa sa.

În urma impactului, autobasculanta a ricoşat şi a ieşit de pe şosea, intrând în plin în trei autoturisme parcate în faţa unui motel situat pe marginea drumului. De asemenea, şase angajaţi ai unei societăţi comerciale din judeţul Călăraşi, cu vârste cuprinse între 19 şi 63 de ani, au fost loviţi în plin de maşină în aceeaşi parcare.

În urma accidentului, în zonă s-au deplasat cinci ambulanţe pentru a acorda primul ajutor celor răniţi şi a-i transporta la spital.

„Una dintre victime, în vârstă de 49 de ani, a rămas prinsă sub roţile din spate ale autobasculantei, fiind descarcerată de către echipajul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău. Starea acestui bărbat era una gravă, în condiţiile în care avea o fractură deschisă, posibil cu amputare, la un picior”, a declarat, joi, corespondentului Mediafax purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

Celelalte victime ale accidentului au suferit diverse traumatisme craniene, de membre şi bazin, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În ceea ce-l priveşte pe şoferul autobasculantei, acesta va fi cercetat penal de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă.

Cele şase persoane rănite fuseseră cazate la pensiunea în parcarea căreia a avut loc accidentul şi urmau să urce în maşinile lovite, de asemenea, de autocamion, pentru a pleca spre casă în judeţul Călăraşi.