Bacău: Un bărbat a sechestrat şi tâlhărit un tânăr căruia i-a cerut 11.000 de lei. El a fost prins de polițiști după ce a provocat un accident rutier

Bacău: Un bărbat a sechestrat şi tâlhărit un tânăr căruia i-a cerut 11.000 de lei. El a fost prins de polițiști după ce a provocat un accident rutier

Un bărbat de 32 de ani a tâlhărit și sechestrat un tânăr, căruia i-a cerut 11.000 de lei. El a fost prins de către polițiști după ce a condus beat și fără permis și a provocat un accident, informează Mediafax.

Bărbatul a intrat cu mașina într-un podeț de beton de pe un drum județean și a fugit de la locul accidentului. Ulterior, el a fost prins, dar a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi prelevarea mostrelor biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma extinderii cercetărilor, s-a constat că, înainte de accident, el a amenințat un tânăr de 27 de ani dintr-o benzinărie pentru a plăti în locul său carburantul pus în rezervor și pentru a-i mai da încă 11.000 de lei.

„După producerea evenimentului rutier, bărbatul de 32 de ani s-a deplasat în staţia destinată taxiurilor din comuna Sascut, unde l-a găsit din nou pe tânărul de 27 de ani, pe care, prin ameninţarea cu acte de violenţă, l-a determinat să se deplaseze în Oneşti. Odată ajunşi acolo, victima a fost condusă într-un imobil, unde a fost deposedată de suma de 92 de lei. Ulterior, bărbatul de 32 de ani i-a adresat tânărului ameninţări, cu scopul de a-l determina să-i remită în aceeaşi zi suma de 2.000 lei”, a susținut Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru tâlhărie calificată, tâlhărie, şantaj în formă continuată, lipsire de libertate în mod ilegal, conducere fără permis şi refuz sau sustragere de la prelevarea mostrelor biologice, el urmând a fi prezentat în faţa procurorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe