TRAGEDIE la Costești: Un copil de 13 ani S-A ÎMPUȘCAT ÎN CAP cu arma de vânătoare a tatălui!

TRAGEDIE la Costești: Un copil de 13 ani S-A ÎMPUȘCAT ÎN CAP cu arma de vânătoare a tatălui!
Foto: pixabay.com

Caz șocant într-o familie din satul Costești, raionul Ialoveni din Republica Moldoveni.
Un băiat de 13 ani s-a împuşcat joi seară cu o armă de vânătoare, luată din seiful tatălui.

Trupul neînsufleţit a fost găsit de mama lui, care în momentul tragediei era plecată în sat, iar tatăl era la serviciu, fiind şofer de curse lungi. Cel care a anunţat poliţia a fost un vecin, care a auzit strigătele de durere ale mamei, relatează publika.md.

„În una din odăile locuinţei de către mama a fost depistat fiul minor de 13 ani, care şi-a provocat o plagă prin efectuarea unei împuşcături din arma de foc. Arma era deţinută legal de către tatăl victimei”, a spus şeful Inspectoratului de Poliție Ialoveni.

Poliţia a deschis un dosar penal şi urmează să fie stabilite toate circumstanţele incidentului. Până în acest moment nu se ştie dacă a fost un accident sau dacă băiatul a vrut, într-adevăr, să-şi pună capăt zilelor.

Ultima oră
20:22 - Ministrului Mediului, Tánczos Barna: Nu mai există acel fenomen de despădurire care s-a cosntatat acum 5 – 10 ani. A existat complicitate din partea multor organe care ar fi trebuit să protejeze pădurea
20:13 - Tanczos Barna, după discuția cu activistul de mediu bătut la Suceava: I-am spus că trebuie să avem tot timpul grijă să nu se întindă coarda foarte mult. Nu vom reuși niciodată să ne substituim organelor de anchetă (VIDEO)
20:00 - Focar de COVID-19 la Primăria Deva: „Au fost luate măsuri de dezinfecție, iar persoanele bolnave au intrat în izolare”
19:49 - Comisia Europeană va lansa un plan pentru ca UE să facă față la creșterile mari de prețuri la energie
19:41 - Irineu Darău, după ce a spus că alegerile din USR PLUS au fost organizate inechitabil, incompetent și anti-democratic: „Nu cred că poți trata un candidat în felul acesta” (VIDEO)
19:16 - ANAF: Şase firme cu sedii în Bucureşti şi judeţul Gorj au vândut cosmetice de 62,5 milioane lei, fără factură
19:12 - Emilian Imbri: Intensitatea pandemiei o creează omul prin comportamentul lui / Nu cred că ține încă de anotimpuri, în alte țări și vara a fost o explozie de infectări / N-ar fi fost nimic dacă relaxarea era dublată de vaccinare (VIDEO)
19:11 - DENT ESTET, parte a grupului MedLife, reconfirmă poziția de lider al pieței de servicii stomatologice din România, anunțând o creștere de 60% a cifrei de afaceri în primul semestru din acest an față de aceeași perioadă a anului trecut
18:53 - Garda de Mediu anunță controale la periferia Capitalei şi în judeţul Ilfov, pentru combaterea arderilor de deşeuri
18:37 - Lista statelor de risc epidemiologic ridicat, actualizată: Croația și Austria au intrat în zona roșie. România, în zona galbenă / A fost crescută limita de vârstă pentru excepțiile aferente copiilor (DOCUMENT)