Banatul NU mai e fruncea! DIICOT Timișoara ARUNCĂ ÎN AER traficul de DROGURI (VIDEO)

Banatul NU mai e fruncea! DIICOT Timișoara ARUNCĂ ÎN AER traficul de DROGURI (VIDEO)

Procurorii antimafia din Timişoara se pot mândri cu o reușită de excepție. Ei au reuşit să destructureze o amplă reţea de traficanţi de droguri condusă de doi români originari din Austria.

Membrii acestei rețele transportau stupefiantele din Grecia şi le vindeau în România. Patru dintre traficanți au fost prinşi în flagrant și au fost reținuți. Tribunalul Timiş va decide dacă vor fi arestaţi.

Rețea de droguri destructurată la Timișoara

#DIRECT_ONE_2oljca#

Având informații din interior, jandarmii și polițiștii au descins, în noaptea de vineri spre sâmbătă în locația unde se întâlneau traficanții și au ridicat patru persoane, inclusiv pe cei doi lideri ai rețelei.

Cu ceva timp în urmă,doi români stabiliţi în Austria au început să aprovizioneze cu droguri piaţa din Timişoara.Afacerea era discretă. Marfa era transportată pe un traseu sinuos, evitându-se astfel alarmarea autorităților. Din Austria era trimisă în Grecia, iar de acolo la Bucureşti şi apoi la Timişoara.

Traficanţii solicitau pentru unkilogram de canabis cca 2.500 de euro.

Deoarece cererea din Timişoara era tot mai mare, cei doi români au decis să îşi organizeze aici o reţea, mai ales că recent un client solicitase o cantitate mai mare, mai exact zece kilograme de canabis de cea mai bună calitate.

Cei patru au fost duşi la audieri la sediul DIICOT din Timişoara. Au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi cercetaţi pentru trafic internaţional de droguri, respectiv trafic de droguri de risc. Vor fi prezentaţi judecătorilor Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă, potrivit Digi24.

Ultima oră