Tragedie la Neversea: Un bărbat a fost găsit mort lângă una dintre scene (VIDEO)

Tragedie la Neversea: Un bărbat a fost găsit mort lângă una dintre scene (VIDEO)

Tragedie în ultima seară a festivalului Neversea. Un bărbat a fost găsit mort chiar lângă una dintre scene, informează B1 TV. Un voluntar SMURD l-a descoperit fără suflare şi şi-a chemat colegii. Din păcate, omul nu a mai putut fi resuscitat.

ȘOC MONDEN! MONICA GABOR, PRINSĂ ÎN FAPT CU MR. PINK! A FĂCUT-O ȘI CU IRINEL ÎN ROMÂNIA! IMAGINI BOMBĂ (GALERIE FOTO)

Sub privirile a mii de oameni, bărbatul s-a prăbușit pe nisip, însă nimeni nu l-a băgat în seamă. Abia când a ajuns în zonă un voluntar SMURD, cei din jur şi-au dat seama că s-a întâmplat ceva. Voluntarul a fost şi cel care a chemat un echipaj de prim ajutor.

Locul a fost împânzit de agenți de pază care asigură securitate la festival. Aceștia au întins o bucată de plastic pentru a proteja victima de privirile curioșilor care începuseră să se strângă în jurul autospecialei SMURD.

ȘOC ÎN TELEVIZIUNE! COVE, PRINS ÎN FAPT CU ANDREEA MARIN! E BOMBA ANULUI

Însă după câteva zeci de minute de încercări de resuscitare, medicii s-au declarat înfrânţi. Bărbatul nu a putut fi readus la viaţă. Omul avea 34 de ani şi era din Bucureşti. Trupul acestuia a fost transportat la morga din Constanţa pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea exactă a cauzelor care au dus la deces.

TRAGEDIE ÎN MUZICĂ! LACRIMI PENTRU FUEGO! INIMA A CEDAT! IMAGINI GREU DE PRIVIT (FOTO)

De altfel, de-a lungul celor trei zile de festival, medicii, paramedicii, pompierii şi voluntarii de la SMURD şi ISU au avut extrem de mult de lucru. Aproape 1.200 de oameni au avut nevoie de ajutor medical, iar 21 dintre aceştia au fost transportaţi la spital.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)