Bârlad: Un bătrân cu simptomele unui atac cerebral, lăsat să aștepte ore întregi pe holurile unui spital (VIDEO)

Bârlad: Un bătrân cu simptomele unui atac cerebral, lăsat să aștepte ore întregi pe holurile unui spital (VIDEO)
Foto: zch.ro

Un bătrân a fost lăsat să aştepte ore întregi pe o targă la Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului din Bârlad deşi avea semne clare ale unui atac cerebral. Rudele bărbatului sunt cele care susţin că acesta a fost tratat cu indiferenţă totală, informează B1 TV.

Bătrânul în vâsrtă de 84 de ani este din oraşul vasluian Murgeni. Rudele spun că a fost ignorat total la unitatea de primiri urgenţe din Bârlad. Octogenarul ar fi fost lăsat să zacă ore bune, desi ar fi avut simptomele unui atac vascular.

„De la 8.30 am ajuns cu tatăl meu la CPU şi nu i se acordă nici un tratament. Are simptome de atac cerebral. Este incredibil! De la ora 9.00 pâna acum, la 12.35, nu i s-a acordat nicio atenţie! Medicul de gardă i-a făcut un CT, stă pe targă, nu i se dă o pastilă, nimic! M-am apucat să filmez”, a declarat fiul pacientului, potrivit vremeanoua.ro.

Rudele bărbatului mai susțin că unul dintre medici l-ar fi dat pe băiatul pacientului afară și ar fi chemat poliția când a văzut că acesta filma totul. Chiar și unul dintre paznici s-ar fi purtat inexplicabil. Inclusiv cu jurnaliştii pe care nu i-a lăsat să filmeze nici măcar din curtea spitalui sau să discute cu rudele bătrânului.

Rudele sale au facut nu una, ci trei reclamații la Ministerul Sănătății în acest caz.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags: