Bătaie ca la carte: Un cuplu de pedagogi s-au PĂRUIT chiar în LICEUL unde lucrează  

Bătaie ca la carte: Un cuplu de pedagogi s-au PĂRUIT chiar în LICEUL unde lucrează  

Scandal într-un liceu din municipiul Huși, județul Vaslui: un educator de 31 de ani a fost arestat preventiv după ce și-a bătut crunt soția, și ea pedagog de meserie, chiar în cabinetul medical din liceu, anunță ProTV.

O asistentă medicală a reușit să intervină și a salvat-o pe femeie din mâinile soțului, apoi a alertat și directorul școlii, care a sunat la 112.

Asistenta medicală a liceului povestește că tânăra a sunat-o în toiul nopții și a rugat-o să o lase să doarmă în cabinetul medical, pentru că se teme de soțul ei. Femeia s-a învoit și a primit-o pe colega speriată. Dimineața s-a dus să vadă ce mai face și l-a găsit în cameră pe bărbatul pus pe scandal.

"El stătea pe scaun, ea stătea aici, se vedea că a fost lovită. Se purta ca un om traumatizat. Știam că sunt certați, nu-mi imaginam că se poate ajunge aici." – spune asistenta medicală de la Liceul Tehnologic Special "Sf. Ecaterina" din Huși.

Colegii bărbatului spun că știau de problemele celor doi, dar nu-și imaginau că se poate ajunge la violență.

Soțul a fost reținut de polițiști, iar acum este arestat preventiv pentru 30 de zile, totodată fiind suspendat din funcție pe durata cercetărilor. După ce va fi eliberat, va fi supus unui examen medical pentru a se stabili dacă este sau nu apt să mai lucreze cu elevii.

Soția a fost dusă la spital, nu a necesitat internare, dar și-a luat concediu medical.