Bătaie între părinți la Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei

Bătaie între părinți la Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei

Bătaie la Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Mai mulți părinți și-au împărțit pumni și picioare sâmbătă seară, chiar sub ochii copiilor și a altor sute de oameni.

Scandalul a pornit din cauza ocupării locurilor dintr-un carusel. Supărați că au fost nevoiţi să aștepte prea mult timp şi că era aglomerat la carusel, oamenii s-au luat la ceartă, pentru că fiecare își dorea ca propriul copil să ocupe primul locul liber.La scurt timp, situația a degenerat și au început să- se lovească. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a calma spiritele.

În imaginile surprinse de un vizitator de la târg se pot vedea jandarmii care au intervenit pentru a liniști spiritele.

Deliciile tradiționale și spectacolele atrag oamenii la Târgul de Crăciun din Piața Constituției

Spectacolele și mâncărurile tradiționale au atras mii de bucureșteni. Oamenii au gustat friptura de berbecuț și cârnați la grătar, bulzul cu brânză de burduf și pomana porcului, dar și dulciurile specifice sezonului, cu ciocolată, nucă și scorțișoară.

Târgul de Crăciun vine anul acesta cu noutăți, un patinoar, o roată panoramică cu o înălțime de 40 de metri, dar și aproape 80 de căsuțe care vând cadouri de Crăciun și obiecte tradiționale.

De la finalul lunii noiembrie, timp de patru weekenduri, dar şi de Sfântul Nicolae, pe scena din faţa Palatului Parlamentului, vizitatorii vor asculta live colinde şi cântece tradiţionale. Totuși, durata iluminatului festiv la târg va fi mai scurtă în acest an, pentru a mai reduce din consumul de energie.

Urmăriți B1TV.ro și pe