Becali, reclamat la CNCD: Noi, bărbații, suntem Dumnezeii femeii! Ele să stea liniștite! Tăriceanu a lăsat 5 neveste, Dragnea și-a luat una mai tânără, care avea mai frumoase… (VIDEO)

Becali, reclamat la CNCD: Noi, bărbații, suntem Dumnezeii femeii! Ele să stea liniștite! Tăriceanu a lăsat 5 neveste, Dragnea și-a luat una mai tânără, care avea mai frumoase... (VIDEO)

Gigi Becali are din nou probleme! Deputatul PSD de București Aida Căruceru a depus o sesizare la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării prin care reclamă declarațiile discriminatorii făcute de George Becali, în conferința de presă de săptămâna trecută, împotriva premierului Viorica Dăncilă și împotriva femeilor din PSD.

Într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, Becali a întrebat retoric dacă el, careiubește și protejează femeile, le discriminează sau bărbații precum Dragnea și Tăriceanu, care ”le folosesc 10-15 ani, apoi le aruncă ca pe niște măsele stricate și-și iau altele mai tinere”.

Patronul FCSB s-a referit apoi la Tăriceanu, despre care a spus că a renunțat la cinci soții, și la Dragnea, despre care a afirmat că și-a părăsit soția pentru o femeie care este mai tânără chiar decât copiii lui.

”Voi sunteți nebuni, care le aruncați pe femei! Nevasta e darul lui Dumnezeu, nu o arunci! Eu am spus ce au spus Sfântul Apostol Pavel și Hristos, că femeile să nu stăpânească bărbații, să stea liniștite. Am citit din Sfânta Evanghelie! Voi sunteți nebuni! Lumea se va schimba! Nu se poate ca femeile să stăpânească lumea și bărbații să inverseze orânduirea lui Dumnezeu pe pământ.

Femeile nu pot stăpâni bărbații, ele sunt stăpânite. Dăncilă, am spus-o, e o femeie de o pui la rană și te vindeci, dar ea unde o pui, acolo stă! Vai de capul vostru! Vai de nebuni ca Dragnea, care pun femei în fruntea țării! Vai de capul lui, îl va spulberat Dumnezeu, că-și bate joc de un neam întreg”, a declarat Gigi Becali, pentru B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Becali a spus apoi că se va interesa cine este Căruceru, ce meserie are și dacă este măritată, apoi a dat de înțeles că aceasta a avut anumite relații cu anumie persoane de vreme ce a ajuns pe listele PSD la parlamentare.

Gigi Becali a insistat că nu-i pasă deloc de amenda pe care ar putea-o primi de la CNCD: ”le dau pas, nu mai pot eu de el! Plătesc amendă câtă vrei tu! Dacă-mi pui capul pe buturugă și tot așa zic. Euam spus ce a spus Hristos: ”femeia să nu stăpânească bărbatul și să stea liniștită”. Așa zice și face o comparație: noi, bărbații, suntem Dumnezeii femeii! Cum Dumnezeu și-a dat viața pentru Biserică, așa bărbații își dau viața pentru femei.

Dar eu aș face asta!Ei (Dragnea și Tăriceanu) doar se folosesc de femei, apoi le aruncă. Dragnea a aruncat-o pe nevastă, apoi și-a luat una mai tânără, care avea țâțele mai frumoase. Ei le lasă, le batjocoresc și le nenorocesc sufletele și le lasă cu copiii mari. Eu le respect! Tăriceanu a lăsat 5 neveste! Le iubește și le protejează? Cum poate el să se compare cu mine?”, a mai tunat Becali.