Bianca Jurcă, despre acuzațiile jurnaliștilor: Când aveau nevoie de mine mă sunau, acum sunt pițipoancă

Bianca Jurcă, despre acuzațiile jurnaliștilor: Când aveau nevoie de mine mă sunau, acum sunt pițipoancă
Foto: B1.TV

Bianca Jurcă, fotomodel și consilierul pe Fonduri Europene s-a arătat nemulțumită, într-o intervenție telefonică la emisiunea Actual B1, de faptul că jurnaliștii de la Adevărul Timișoara au numit-o pițipoancă.

„Colegii dumnevoastră de la Adevărul au fost foarte buni prieteni cu mine când au avut nevoie de subiecte. Și așa, dintr-o dată au început să mă facă pițipoancă (…) Mă surprinde foarte tare trecerea aceasta”, s-a adresat Jurcă lui Mihai Duță, șeful secției Evenimentul de la ziarul Adevărul, invitatul moderatoarei Carla Giaca.

Mihai Duță a declarat că ceea ce ar trebui să o intereseze în momentul de față pe Bianca Jurcă sunt acuzațiile care-i se aduc și nu declarațiile jurnaliștilor.

„Mi s-a părut că a deranajat-o mai mult faptul că a fost făcut pițipoancă, și nu că este acuzată de favoritism și de accesarea unor fonduri europene”, a afirmat jurnlistul.

Întrebată dacă aceasta consideră că există un conflict de interese în condițiile în care Bianca Jurcă, în calitate de consilier al unor programe europene, accesează la o altă instituție similară, care se ocupă cu proiecte asemnătoare pentru propria sa afacere și dacă i se pare normal să fie angajată într-o instituție condusă chiar de mama ei, Jurcă a răspuns „nu mi se pare ilegal ceea ce am făcut. Instituția la care am depus proiectul este cu totul și cu totul alta față de ceea la care lucrez eu. Nu am făcut niciodată nicio greșeală”.

Bianca Jurcă este consilier pentru programe europene la Agenția pentru Întreprinderi Mici, Miljocii și Cooperație Timiș.

Bianca Jurcă: Nu sunt pițipoancă

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)