Bihor: Un mort şi patru răniţi după ce o autoutilitară s-a ciocnit cu un autobuz

Bihor: Un mort şi patru răniţi după ce o autoutilitară s-a ciocnit cu un autobuz
Foto: business-forum.ro

Un bărbat de 32 de ani a murit, iar alte patru persoane au fost rănite, vineri, într-un accident produs pe Drumul Național 76, în localitatea bihoreană Rieni, după ce şoferul unei autoutilitare a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autobuz.

Șoferul autoutilitarei care se îndrepta spre Ştei a pătruns pe contrasens într-o curbă deosebit de periculoasă şi s-a izbit frontal de un autobuz care aparţine unei firme private ce face curse între Deva şi Oradea, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, agentul principal Ioana Lascău.

„În urma impactului, autoutilitara condusă de tânăr a fost aruncată într-un autoturism Logan care circula în spatele autobuzului, pe care l-a acroşat lateral”, a spus aceasta, conform Mediafax.

Şoferul autoutilitarei a murit pe loc, iar şoferul autobuzului, un bărbat în vârstă de 42 ani, şi trei dintre pasageri au fost răniţi şi transportaţi de echipaje medicale ale Ambulanţei Beiuş la Centrul de primire a Urgenţelor din Spitalul municipal „Nicolae Popovici” Beiuş.

Unul dintre pasageri a refuzat internarea, însă celelalte trei victime au rămas în centrul de primire a urgenţelor, sub supraveghere medicală.

Din primele cercetări făcute de poliţişti la locul impactului, accidentul s-a produs pe fondul oboselii acumulate de şoferul autoutilitarei.