Bistriţa: Cinci persoane au fost rănite după ce o ambulanţă care transporta pacienţi la dializă s-a răsturnat

Bistriţa: Cinci persoane au fost rănite după ce o ambulanţă care transporta pacienţi la dializă s-a răsturnat

Cinci persoane au fost rănite vineri după ce o ambulanţă privată care transporta pacienţi dependenţi de dializă s-a răsturnat, pe DN 15A, la intrarea în localitatea Herina, judeţul Bistriţa-Năsăud, informează Mediafax.

Din primele informaţii reiese că şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat cu maşina într-un stâlp, după care aceasta s-a răsturnat într-un şanţ de circa un metru săpat la marginea drumului.

„În urma accidentului, cei cinci pacienţi care se aflau în maşină au fost răniţi uşor. Trei dintre ei au fost aduşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa cu ambulanţe. Alţi doi sunt încă evaluaţi de medici la faţa locului”, a anunțat ISU.

DN 15A face legătura între Sărăţel (Bistriţa-Năsăud) şi Reghin. Pe acest tronson se lucrează la reabilitarea drumului, carosabilul fiind mult îngustat.

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului