Ce mai spune Bogdan Chirieac: „Dăncilă – mama naţiunii”/ „Tudorel Toader – un monument al ştiinţei de carte. A crăpat statul subteran cu cartea dre drept sub braţ” (FOTO)

Ce mai spune Bogdan Chirieac: Dăncilă - mama naţiunii/ Tudorel Toader - un monument al ştiinţei de carte. A crăpat statul subteran cu cartea dre drept sub braţ (FOTO)

Analistul politic Bogdan Chirieac a reuşit să atragă atenţia internauţilor în această săptămână prin două discursuri extrem de laudative la adresa a două din figurile centrale ale Guvernului.

„Doamna Dăncilăa vorbit precum mama naţiunii”, a declarat Chirieac despre felul în care s-a poziţionat premierul pe subiectul adopţiei, starnind un val de ironii pe retelele de socializare.

”Omul e un monument al științei de carte. Profesorul Tudorel Toader a crăpat statul subteran cu cartea de drept sub braț. Astăzi, în dezbateri, Tudorel Toader a arătat pentru toți cei care vor să afle cum stau lucrurile, pe lege, fără ură, fără răzbunare. Pe lege și pe virgula din lege. Tudorel Toader este cel care ne dă speranța că poate reinstitui statul de drept în România” a venit, joi seară, episodul doi al laudelor aduse de Bogdan Chireac.

Ultima oră
21:39 - Mirel Rădoi, prima reacție după înfrângerea naționalei la Jocurile Olimpice: „Am suferit o lecție de fotbal”
20:51 - Avertismentul lui Anthony Fauci despre pandemia de COVID-19: „Direcția spre care ne îndreptăm este greșită”
20:22 - Slovacia a adoptat o lege care permite folosirea certificatului de vaccinare ca bilet de intrare în magazine şi alte spaţii
19:44 - CTP, critici dure la adresa naționalei de fotbal, umilită de Coreea de Sud cu 4-0: „Niște băieți făcuți grămadă, din care sare mingea ca din colțul mesei, neînstare să lege trei pase ca lumea”
19:13 - Încă un om a fost ucis de un urs, în România: Victima, un bătrân de 80 de ani din Mureș
19:02 - În aproape orice hotel din Europa turiștii fac dovada vaccinării, vindecării sau a unui test PCR. În România, autoritățile par liniștite. Expert: „Într-o lună același lucru se poate întâmpla și la noi”
18:18 - Tot mai multe țări au urmat exemplul Franței și au impus certificatul COVID-19 pentru accesul la hoteluri, restaurante sau terase. Măsura, discutată și în România
17:50 - Noi proteste masive în Franța împotriva vaccinării obligatorii sau a introducerii permisului COVID-19 pentru spațiile publice
17:22 - Dan Barna îi ceartă pe românii care vor relaxarea restricțiilor: „Avem un optimism nefundamentat în care credeam că tot ce păţesc ceilalţi nouă nu ni se va întâmpla”
16:55 - Ajutoarele sociale vor creşte anual din 2022. Klaus Iohannis a promulgat Legea