Bogdan Olteanu, plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile (VIDEO)

Bogdan Olteanu, plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile (VIDEO)

Încă viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost condamnat la arest la domiciliu pentru 30 de zile în dosarul în care este acuzat de trafic de influență, potrivit B1 TV.

"Nu am cum să comentez această decizie. Se va comunica această încheiere Parchetului, care are posibilitatea de a formula contestație în 48 de ore. Și noi am contestat-o deja", a explicat avocatul lui Bogdan Olteanu.

De altfel, avocatul consideră că măsura maximă care i s-ar fi impus lui Bogdan Olteanu este controlul judiciar, având în vedere probele care sunt la dosar.

"A primit (Bogdan Olteanu – n.r.) vestea cu bucurie, a adăugat avocatul. Nu ai cum să nu fii fericit, un om care, în mod surprinzător, este luat, este reținut, își petrece noaptea în arest preventiv, nu are cum să nu fie foarte mulțumit", a adăugat apărătorul acestuia.

Bogdan Olteanu, plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile

#DIRECT_ONE_2t5ozh#

Bogdan Olteanu, a fost reținut joi noaptea de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru trafic de influență în dosarul lui Sorin Ovidiu Vîntu.

Bogdan Olteanu ar fi recunoscut în timpul audierilor că s-a dus să discute cu Sorin Ovidiu Vîntu pe tema numirii lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei Dunării în 2008. Mai mult,acesta ar fi recunoscut și că a primit bani.

Ultima oră
21:01 - Revoltă într-o comunitate din Spania, după ce un român a fost bătut până la comă de mai mulți interlopi. Indivizii, cunoscuți pentru faptul că atacă oamenii doar ca să se distreze (VIDEO)
20:53 - Alertă pentru turiștii din Bulgaria. Canicula a provocat importante incendii de vegetație
20:38 - Atacul asupra petrolierului Mercer Street, în care și-a pierdut viața un român | Ambasadorul român şi însărcinatul cu afaceri britanic, convocaţi la MAE iranian
20:07 - Traian Ogâgău, edilul din Sângeorz-Băi filmat când își umilea fiica, și-a pierdut mandatul. El și-a lăsat cumnatul primar interimar
20:04 - PSD: Este imperios necesară adoptarea legii consumatorului vulnerabil. Proiectul trebuie să fie înscris pe ordinea de zi din Camera Deputaților
19:39 - Elevii români au câștigat trei medalii de aur și una de argint la Olimpiada Internațională de Chimie. „E un rezultat cu adevărat excepțional”
19:18 - Cod portocaliu de caniculă în România. 7 Sfaturi care te vor ajuta să reziști în fața temperaturilor extreme
19:17 - Octavian Jurma: Întâmpinăm invazia de Delta cu cea mai mare relaxare din Europa. Relaxarea asta pe credit se va plăti în spitale, la toamnă
18:47 - CNCAV: 12.428 de persoane au fost vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi
18:28 - Florin Cîțu: Am făcut o primă variantă a rectificării bugetare. Încă aștept ca toți miniștrii să prezinte public execuția bugetară. Solicit mai multă responsabilitate