Bogdan Oprea se întreabă dacă Brigitte Bardot le-a scris o scrisoare și părinților lui Ionuț Anghel, băiatul ucis de maidanezi

Bogdan Oprea se întreabă dacă Brigitte Bardot le-a scris o scrisoare și părinților lui Ionuț Anghel, băiatul ucis de maidanezi

Poate că Brigitte Bardot ar fi trebuit să trimită o scrisoare şi părinţilor copilului sfâşiat de câinii maidanezi, Ionuţ Anghel. Este sugestia indirectă adresată de purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale Bogdan Oprea, care a confirmat primirea scrisorii artistei franceze.

Brigitte Bardot a pomenit în scrisoare că adevărata cauză a morții copilului ar fi fost lipsa îngrijirilor medicale.

”Președintele Traian Băsescu a primit scrisoarea doamnei Brigitte Bardot și a luat notă de îngrijorările domniei sale. Mă întreb dacă doamna Brigitte Bardot le-a scris o scrisoare și părinților lui Ionuț Anghel”, a declarat purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Bogdan Oprea.

Reacția președinției vine după ce cunoscuta iubitoare de animale si patroană a unei fundații, Brigitte Bardot, i s-a adresat președintelui printr-o scrisoare. În aceasta, actrița franceză cere să nu se recurgă la eutanasierea câinilor, dar nu oferă nicio soluție pentru ca pe străzile Bucureștiului să nu mai fie 64.000 de maidanezi, după cum a anunțat chiar primarul Sorin Oprescu.

Mai mult, înca din prima fraza a scrisorii adresată președintelui, Brigitte Bardot a arătat că nu știe mai nimic despre drama din România.

„În urmă cu câteva zile, un copil în vârstă de patru ani, rănit de un câine, a decedat în lipsa îngrijirilor, în urma rănilor suferite”, a precizat Bardot.

Ultima oră
16:12 - Ședință cu scandal în Parlament. Enervat de întrebările despre gestionarea pandemiei, Raed Arafat a părăsit ședința Comisiei pentru drepturile omului
15:53 - Ludovic Orban: Moțiunea USR PLUS – AUR ar trebui să aibă întâietate / CCR confirmă justețea întregii mele poziții și arată că reprezentanții PSD și, din păcate, PNL din BPR au încălcat Constituția (VIDEO)
15:52 - Ludovic Orban: Florin Cîțu are șanse minime să rămână premier. Vă dați seama ce maestru trebuie să fii să provoci împotriva Guvernului două moțiuni de cenzură (VIDEO)
15:38 - Florin Cîțu: Dacă mai există onoare în România, își va da demisia și președinta Senatului / PNL va rămâne la guvernare până în 2024, iar președintele partidului e propunerea de premier (VIDEO)
15:25 - Președintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Markó Béla, în semn de apreciere pentru contribuţia sa excepţională închinată culturii scrise în limba maghiar
15:13 - Florin Cîțu: Dacă moțiunea a USR PLUS și AUR nu este respinsă, o vom ataca din nou la Curtea Constituțională și veți vedea că vom avea dreptate (VIDEO)
15:11 - Will Smith a anunțat că el și soția sa au renunțat la practicarea monogamiei: “Jada nu a crezut niciodată într-o căsătorie convențională”
15:00 - Dan Barna: Oricât se va strădui DLAF, aflată în subordinea premierului, să taie în segmente verificarea activității mele pentru a plasa știri negative la fiecare moment politic sau electoral important, Florin Cîțu tot nu va recâștiga sprijinul USR PLUS
14:52 - Creare-magazinonline.ro – solutia perfecta pentru realizare magazin online si creare solutii eCommerce
14:48 - Acum, ca s-a lansat aplicatia de amanet online, scapi de griji simplu și rapid!