Bombă în scandalul Hexi Pharma: Mai mulți procurori sunt anchetați. Motivul este incredibil

Bombă în scandalul Hexi Pharma: Mai mulți procurori sunt anchetați. Motivul este incredibil
Foto: amfms.ro

O nouă bombă apare în scandalul Hexi Pharma. Lucrurile s-au întors la 90 de grade și se pare că mai mulți procurori sunt anchetați în acest caz. Motivul este cazul unui pacient mort în urma unei infecții nosocomiale luată în spitalul Sf. Ioan din Capitală, informează stiripesurse.ro.

La Spitalul Sf. Ioan erau folosiți dezinfectanți Hexi Pharma, iar după moartea tânărului, rudele acestuia au cerut redeschiderea cazului. Asta, după ce au aflat că dezinfectanții erau diluați și este o mare posibilitate ca aceștia să fi fost o cauză a preluării infecției.

Mai mult, procurorii care au clasat anul trecut dosarul, pe motiv că în cazul pacientului mort din cauza şocului septic nu exista o culpă medicală, au intrat deja în atenţia Insecţiei Judiciare din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii. În urma unei anchete, CSM ar putea dispune sancţionarea procurorilor incompetenţi, sau chiar trimiterea lor în faţa colegilor de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, pentru a răspunde penal.

Urmăriți B1TV.ro și pe