BOMBA ZILEI: Cristian Pomohaci A RECUNOSCUT tot! Ce îl așteaptă pe fostul preot…

BOMBA ZILEI: Cristian Pomohaci A RECUNOSCUT tot! Ce îl așteaptă pe fostul preot...

Chiar dacă fostul preot Cristian Pomohaci nu s-a prezentat nici la al şaselea termen de judecată, el și-a recunoscut faptele printr-o declarație depusă la dosar, scrie Agerpres.

MONICA TATOIU A FĂCUT GESTUL EXTREM! DA, E VORBA DESPRE SINUCIDERE! IMAGINI GREI DE PRIVIT ! (FOTO)

El a semnat cu Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie un acord de recunoaştere a vinovăţiei, prin care a acceptat să primească din partea instanţei o condamnare de un an de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

OANA LIS ÎN DOLIU! MOARTEA A LOVIT CÂND NIMENI NU SE AȘTEPTA! ULTIMELE IMAGINI CU VIOREL LIS (GALERIE FOTO)

Instanţa a dispus amânarea cauzei pentru data de 20 septembrie 2019, pentru lipsa inculpatului de la dezbateri, care a invocat motive medicale. La termenul viitor acesta va fi recitat cu mandat de aducere şi executare în fapt, a declarat Veronica Szasz, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Mureş.

NE-A PĂRĂSIT ȘI BENONE SINULESCU! ROMÂNIA, ÎN LACRIMI! E VESTEA TRISTĂ A ZILEI! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI

La termenul de miercuri, pe numele lui Cristian Pomohaci era emis un nou cu mandat de aducere cu executare în fapt, potrivit art. 265 alin. 1 Cod Procedură Penală, acesta fiind al treilea mandat de aducere cu executare în fapt, ultimele două, se pare, din motive medicale nu au fost puse în executare.

În luna septembrie 2018, fostul preot Cristian Pomohaci a încheiat cu procurorii Parchetului General un acord de recunoaştere a vinovăţiei, el acceptând să primească din partea instanţei o condamnare de 1 an închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală şi să presteze 90 de zile muncă în folosul comunităţii.