Atac în Brăila. Martor: Am fost la un minut de tragedie. Aia era situația șocantă!

Atac în Brăila. Martor: Am fost la un minut de tragedie. Aia era situația șocantă!
Foto: Obiectiv Vocea Brăilei

Un tânăr de 20 ani din Brăila a înjunghiat un bărbat, a furat o mașină, a lovit două persoane pe linia de centură a orașului, apoi a intrat într-un grup de persoane în fața unui mall. Polițiștii au reușit să-l rețină. (Detalii AICI)

Un martor a povestit pentru Digi24 că tânărul era oarecum incoerent și multă lume spunea că e drogat.

”Eram în zona caselor și am auzit zgomot, am crezut că a picat cineva, s-a auzit destul de puternic, și apoi fost rumoarea aceea, mi-am dat seama ulterior din ce cauză. M-am dus să văd ce s-a întâmplat și am văzut acea mașină oprită în uși. Era un individ întins pe jos, oarecum incoerent, multă lume zice că drogat. Am înțeles că l-au scos niște oameni din mașină, au folosit violența. Inițial l-am văzut pe acesta pe jos, nu mi-am dat seama, și după vreo jumătate de minut am văzut la câțiva metri victime, aia era situația șocantă.

Oamenii au fost speriați și apoi au fost indignați: putea fi practic oricine, eu am fost la un minut de poate o tragedie personală, nu știu. Noroc că a fost o zonă cu două șicane, nu pe direct, că ar fi fost foarte grav, plus că au fost doi piloni de beton care l-au înfrânat”, a declarat Lucian Căprariu, la Digi24.

Tags: