Brăila: Bărbat amendat deoarece câinii săi lătrau prea tare

Brăila: Bărbat amendat deoarece câinii săi lătrau prea tare
Foto: Pixabay

Un bărbat din Brăila a fost amendat cu 300 de lei după ce vecinii lui s-au plâns că nu mai au liniște nici ziua, nici noaptea din cauza celor doi câini ai săi.

Brăilean amendat din cauza câinilor

Vecinii bărbatului au făcut reclamație la Poliția Locală. Cei doi câini ai bărbatului, s-au plâns ei, latră mai mereu și ei nu mai au deloc liniște, nici măcar noaptea.

Agenții au ajuns la fața locului și au constatat că plângere oamenilor era întemeiată, notează Obiectiv Vocea Brăilei.

„În calitate de deținător a doi câini, persoana nu a luat măsuri de prevenire a lătrăturilor și zgomotelor, provocând disconfort locuitorilor din vecinătate”, a transmis Biroul de Presă al Poliției Locale Brăila.

Bărbatul reclamat a fost amendat cu 300 de lei și i s-a cerut să ia „măsuri pentru menținerea liniștii”.

„Pentru nerespectarea de către deținătorii de câini a obligației de a lua măsuri de prevenire a zgomotelor provocate de câinii pe care îi dețin, conform HCLM Brăila nr. 19/2014, a fost depistat şi sancţionat contravenţional numitul A.N., de 68 ani, din Brăila, cu amendă în valoare de 300 de lei”, a mai transmis Poliția Locală Brăila.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare