Brașov: Un bărbat de 66 de ani a fost bătut crunt de doi tineri. Imagini de o violență extremă (VIDEO)

Brașov: Un bărbat de 66 de ani a fost bătut crunt de doi tineri. Imagini de o violență extremă (VIDEO)

Un bărbat de 66 de ani, din Brașov, a fost bătut cu bestialitate de doi tineri. Ploaia de lovituri i-au aplicat-o într-un pasaj subteran din centrul oașului. Victima a ajuns la spital cu răni grave, informează B1 TV.

Imaginile de o violență rară au fost suprinse de camerele de supraveghere instalate în zonă.

Tinerii care l-au bătut pe bărbat au 18 și respectiv de 23 de ani, iar potrivit polițiștilor, cei trei se cunoașteau. Incidentul ar fi izbucnit de la niște neînțelegeri legate de o sumă de bani.

Un paznic a auzit întreg scandalul și a reușit să-i îndepărteze pe agresori. Deși aceștia au fugit de la locul faptei, au fost prinși, în cele din urmă de polițiști și acum se află în arest.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Ultima oră
23:19 - Simona Halep, după căsătoria cu Toni Iuruc: A fost o seară de neuitat! / Cel mai frumos cadou primit de sportivă
22:56 - Garda Forestieră Suceava susține că nu a identificat nereguli sau tăieri ilegale de arbori pe fondul forestier unde au fost agresați un activist și doi jurnaliști
22:47 - EXCLUSIV // City Insurance intră în faliment. Ce se întâmplă cu șoferii care au polițe de asigurare RCA
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!