Caz uluitor în Braşov: Bărbat condamnat la închisoare pentru că şi-a „vândut” soţia pe internet (VIDEO)

Caz uluitor în Braşov: Bărbat condamnat la închisoare pentru că şi-a vândut soţia pe internet (VIDEO)

Se întâmplă în Romania! Un bucătar a fost condamnat dupa ce şi-a vândut soţia pe Internet. Bărbatul a postat luni de zile anunţuri erotice după care şi-a obligat nevasta să îşi ofere trupul pe bani. Când femeia nu venea cu sume consistene acasă, acesta devenea extrem de violent.

Bucătarul-proxent are 39 de ani şi este din Braşov. Poliţiştii au văzut un anunţ publicat de acesta într-un ziar şi pe o reţea de socializare şi au intrat pe fir. Prin mesajele respective, bărbatul îşi vindea soţia contra unor sume de bani. Acestea promitea că femeia îşi va întâlni clienţii în hoteluri.

Dacă nevasta nu se întorcea cu bani, soţul-proxenet devenea agresiv. La fel se întâmpla şi dacă era expusă unor ameninţări. Mai mult, omul îi reproşa femeii că îl avea drept model masculin pe actorul american Brad Pitt. Toate aceste fapte rezultă din convorbirile telefonice interceptate de procurori.

„Băi, altele când dă de un beţiv, când dă de nişte beţivi, nu ştie cum să-i mai facă! Tu nu, mă! Tu vrei pe Brad Pitt şi să stai câte două ore pe 300 de lei! Bine, hai, pa, că trebuie să pun anunţurile!”, afirma bărbatul conform procurorilor.

Bărbatul a fost trimis în judecată anul trecut. Judecătoria Braşov l-a găsit vinovat în luna martie a acestui an şi l-a condamnat la 2 ani de închisoare.

Magistraţii l-au pedepsit cu inchisoarea pe bucătarul-proxent, dar i-au dat o sentinţă cu suspendare. Cum decizia nu a fost definitivă, aceasta a fost atacată. Dar nu de proxenet, ci de procurori. Ancheatatorii solicita o pedapsa mai aspră pentru soţul proxenet.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags: