Brașov: Un educator a fost reținut după ce a abuzat sexual o fetiță de cinci ani

Brașov: Un educator a fost reținut după ce a abuzat sexual o fetiță de cinci ani

Un bărbat de 33 de ani care lucrează ca educator la o grădiniţă privată din municipiul Braşov a fost reţinut de poliţişti, miercuri, pentru corupere sexuală de minori, după ce părinţii unei fetiţe de cinci ani au reclamat că acesta a atins-o pe copilă în zonele intime, informează Mediafax.

Potrivit comisarului-șef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Poliției Brașov, în 25 octombrie Poliţia municipiului Braşov a fost sesizată de o femeie că fetiţa sa, în vârstă de 5 ani, care se afla în timpul programului de somn la o grădiniţă privată din Braşov, ar fi fost mângâiată de un educator pe picior şi în zona organelor genitale.

În urma verificărilor făcute de poliţişti sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul Judecătoriei Braşov, a fost identificat educatorul reclamat, fiind vorba despre un bărbat de 33 de ani.

Miercuri, în baza autorizaţiei emise de instanţă, poliţiştii şi procurorii au făcut o percheziţie la locuința bărbatului, de unde au fost ridicate mai multe medii de stocare a datelor (laptop, telefon mobil).

Educatorul a fost reținut, urmând să fie dus în instanță cu propunerea de arestare preventivă.

Tags: