Bucovina: Decizie ȘOCANTĂ! Doi bărbați s-au SPÂNZURAT în Baia și Mălini

Bucovina: Decizie ȘOCANTĂ! Doi bărbați s-au SPÂNZURAT în Baia și Mălini
Foto: Descopera

Doi bărbați din comunele Baia și Mălini au luat o decizie disperată și s-au sinucis în gospodăriile pe care le aveau, potrivitstiridinbucovina.ro.

Bărbatul care locuia în Baia s-a sinucis după ce a avut o discuție aprinsă cu soția lui. Apropiații au declarat că bărbatul de 65 de ani a consumat foarte mult bouturi alcoolice pentru a uita supărarea. Duminica trecută bărbatul a decis să meargă în drajd și să se spânzure. La scurt timp, în jurul orei 16:40, nepotul bărbatului a făcut macabra descoperire și a sunat de urgență la 112. La locul faptei s-a deplasat un echipaj al Ambulanței Fălticeni, ia medicii l-au găsit în stop cardiorespirator. A fost resuscitat minute în șir, însă fără niciun succes.

La numai două ore distanță, un alt bărbat din satul Văleni, comuna Mălini s-a spânzurat. Bărnatul în vârstă de 56 de ani se afla într-o depresie, iar pe fondul consumului excesiv de alcool, el a luat decizia radicală de a se sinucide.

Oamenii au declarat că bărbatul avea probleme psihice și chiar a fost internat de repetate ori la Secția de Psihiatrie din Burdujeni. Mai mult de atât, el a mai încercat de trei ori să își curme viața.