Piromanul din București a fost prins. Unde a fost găsit individul

Piromanul din București a fost prins. Unde a fost găsit individul

Piromanul care a incendiat opt mașini în București, acum o săptămână, a fost prins chiar în spatele Secției 1 de Poliție. El are 45 de ani și locuiește în Sectorul 1 al Capitalei. Individul a fost reținut.

Joi,Poliţia Capitalei a făcut publice primele imagini cu acest individ. Agenţii au solicitat sprijinul populaţiei pentru identificarea lui. Tot joi, un bărbat a fost ridicat dintr-un mall și dus la audieri, dar a fost eliberat după ce polițiștii au constatat că nu el este vinovatul. Acesta fusese a șaisprezecea persoanăaudiată de agenți în acest caz. Iată că sâmbătă, la o săptămână după ce mașinile au fost incendiate, vinovatul a fost, în sfârșit, prins.

ISU Bucureşti-Ilfov anunțase că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pompierii au intervenit în decurs de mai puţin de o oră, pentru stingerea a trei incendii produse la autoturisme staţionate.

Primul incendiu a fost anunțat la 112, în jurul orei 23.00, în strada Gala Galaction, unde au fost găsite trei autoturisme care ardeau cu flacară, iar cel de-al patrulea era doar afectat de căldura degajată.

În scurt timp, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost găsit un autoturism distrus în mare parte, iar cel de-al doilea era afectat în partea frontală.

Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două autoturisme care ardeau cu flacară.

Ultima oră
23:57 - PSD a inițiat un proiect pentru depolitizarea CCR. Marcel Ciolacu: Am depus tot noi reforma promisă de USR și Dan Barna
23:55 - O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică