Situație periculoasă pe o stradă din Capitală: Verde și roșu, simultan, la același semafor

Situație periculoasă pe o stradă din Capitală: Verde și roșu, simultan, la același semafor

Semafoarele din Capitală continuă să le dea bătăi de cap şoferilor. Pe Șoseaua Mihai Bravu, un semafor arăta atât culoarea roșie, cât şi verde intermitent pentru cei care se încadrau să meargă spre dreapta. Participanții la trafic au rămas muți de uimire la intrarea în intersecție. Șoferii spun ca nu știau ce să facă în această situație, informează B1 TV.

Semaforul le-a dat mari bătăi de cap șoferilor care au trecut pe bulevardul Mihai Bravu, de lângă Școala nr.70 din sectorul 3 al Capitalei. Oamenii au fost bulversarți și spun că nu au știut ce să facă. Un șofer a sesizat Poliția Rutieră în legătură cu această problemă.

Se pare însă că defecțiunea nu are nicio legătură cu scandalul celor care ar fi atacat în urmă cu câteva săptămâni sistemul de semaforizare din oraș.

”Cred că a fost pur şi simplu din lipsă de materiale. Au pus geamul de la acel semafor care spart probabil fiind de frig, de îngheţ sau din alte motive au pus şi ei ce au găsit pentru că o semnalizare de acest fel nu există nicăieri în lume. Mai ales că intervine şi normelor europene”, a declarat Lucian Diniță, fost șef al Poliției Rutiere.

Tags: