Cristian Buşoi: „Actuala administraţie nu a făcut nimic pentru adevăratele probleme ale bucureştenilor şi mai ales pentru trafic” (VIDEO)

Cristian Buşoi: Actuala administraţie nu a făcut nimic pentru adevăratele probleme ale bucureştenilor şi mai ales pentru trafic (VIDEO)

Cristian Buşoi a prezentat într-o conferinţă de presă ultimele detalii din cadrul campaniei „Deblocăm Bucureştiul” desfăşurată de PNL până la finalul săptămânii. Liderul liberal a susţinut că actuala administraţie nu a făcut nimic pentru problemele reale ale bucureştenilor şi că şi-a încălcat promisiunea din campania electorală privind rezolvarea problemei traficului.

„Trăim într-un Bucureşti blocat la propriu, este o metaforă nu o acuzaţie politică, de administraţia PSD-Firea care nu este în stare şi nici nu are voinţa politică pentru a prioritiza banii şi acţiunile administrative pentru a debloca traficul din Bucureşti.

Campania ‘Deblocăm Bucureştiul’ care se încheie în acest weekend a însemnat 25 de mii de semnături strânse de la bucureşti, 50 de panouri stradale, 18 corturi în care au fost voluntarii noştri şi au vorbit cu bucureştenii, 600.000 de flyere care s-au împărţit la bucureşteni, 1.000 de voluntari care au fost în stradă, în locurile aglomerate, în cartiere, pe la uşile bucureştenilor pentru a strânge aceste semnături şi cu o activitate în online de 1 milion de adresa unice atinsi, 50.000 de vizualizări şi 300.000 de reacţii plus sute de postări şi propuneri pentru îmbunătăţirea traficului din Bucureşti.

PNL s-a mobilizat în Bucureşti, a ieşit din birou, a ieşit din comunicatele de presă şi a mers între bucureşti pentru a îi consulta, a îi informa şi a lua idei de la ei. Suntem prezenţi şi vom fi în continuare prezenţi în stradă alături de cetăţeni şi vom face tot ce putem pentru a pune presiune politică faţă de administraţia PSD de la Primăria Capitalei şi de la primăriile de sector pentru a începe odată o acţiune de deblocare a Bucureştiului.

Până acum în afară de banii daţi la aceste companii care s-au dovedit nelegal constituite, dincolo de spectacole şi foarte multe acţiuni de imagini şi dincolo de tot felul de idei pentru a cumpăra bunăvoinţa oamenilor cu vouchere şi tot felul de cadouri şi gratuităţi, până acum actuala administraţia nu a făcut nimic pentru adevăratele probleme ale bucureştenilor şi mai ales pentru trafic. Cea mai importantă promisiune din campania, aceea că se va face o revoluţie în trafic şi se va debloca Bucureştiul s-a dovedit o minciună cinică şi foarte important ca bucureştii să reacţioneze şi să sancţioneze acest tip de atitudine proprie PSD”, a afirmat Cristian Buşoi.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
15:29 - ANPC: 94 de controale la furnizori de energie și gaze. Au fost date amenzi de 645.000 lei. Facturile eronate vor fi recalculate
15:08 - Alecsandru Dunaev, detalii despre scenele pasionale alături de Mara Oprea, în serialul Adela de la Antena 1: Există o chimie între noi
15:07 - Virgil Popescu: Furnizorii au obligația să recalculeze facturile emise eronat fără penalități în termen de 15 zile, timp în care se suspendă inclusiv o eventuală plată. Debranșările, interzise pe perioada OUG (VIDEO)
14:48 - Marcel Ciolacu: Este tardivă o lege a certificatului verde în acest moment
14:37 - Scandal de proporții la „Survivor România”. Doi Faimoși și-au aruncat cuvinte grele: „Ești nebun, ești pervers!” (GALERIE FOTO)
14:28 - Dan Dungaciu, despre mișcările Rusiei: Sună mai degrabă ca mesaje prin care să convingă cealaltă parte că e o amenințare reală, dar nu sunt convins că sunt mesaje că invazia ar fi iminentă (VIDEO)
14:09 - Câți bani încasează Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu de la Suriviro România 2022. Sumele primite pentru fiecare săptămână
14:02 - Probleme pentru Andra. De ce a ajuns artista la poliție (GALERIE FOTO)
13:53 - Aproape 150 de orașe și municipii în scenariul roșu. Cea mai mare rată de infectare, înregistrată într-o comună din județul Cluj
13:38 - Marcel Ciolacu, întrebat despre schimbarea conducerii ANRE: Mie nu mi-a solicitat cineva acest lucru. Nu știu dacă ANRE trebuie să urmărească facturi (VIDEO)