Florin Călinescu, mesaj pentru Daddy: Liviulică, Gaudeamus igitur / O să-ți iei o țeapă-n…

Florin Călinescu, mesaj pentru Daddy: Liviulică, Gaudeamus igitur / O să-ți iei o țeapă-n...
Foto: realitatea.net

Universitățile care au criticat măsurile guvernelor PSD în domeniul educației primesc din septembrie mai puțini bani de la stat pentru licență. Pe lista neagră a Ministerului Educației se află opt universități, chiar cele mai prestigioase din România. (Detalii AICI)

Subiectul i-a atras atenția și lui Florin Călinescu. Într-o postare pe Facebook, actorul i-a transmis lui Liviu Dragnea că această atitudine de a pedepsi oamenii și instituțiile care ”îndrăznesc” să-l critice se va întoarce împotriva sa .

”Nostalgic dupa anii de rock si repetentie, livulica s-a pus cu bâta pa carte. I-a dat liber dobitocului de la educatie sa as-faulteze elita scolii romanesti. Universitatea Bucuresti, Timisoara, Cluj.
Stiti deja. Taie banii de aici, taie elita, taie viitorul, traditia, totul!
Asta ca sa deschida iesle imbelsugate unor boi devotati partidului.
livulica, Gaudeamus igitur,
O sa-ti iei o teapa-n c*r!”,
a scris Florin Călinescu, pe Facebook.

Ultima oră
22:37 - CS U Craiova caută antrenor de calibru: Trei nume „grele” pe lista oltenilor
22:35 - Claudiu Năsui contrazis de analiștii economici: „Din 100 de lei câștigați, românii rămân cu 34,8 lei în buzunar după plata taxelor”
21:42 - Accident în București: Cum au reușit polițiștii să se răstoarne cu mașina, în plină zi (FOTO)
21:34 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, despre introducerea vaccinării periodice împotriva COVID-19: „Cred că putem să ne gândim ca la vaccinarea antigripală”
21:13 - Ioana Mihăilă, despre testarea periodică a medicilor nevaccinați din fonduri proprii: “Semnalele pe care le-am primit sunt bune”/ “Aproximativ 58% din personalul sanitar este vaccinat”
20:55 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță creșterea plăților pentru medicii de familie care vaccinează la domiciliu
20:35 - O familie de români a plecat cu Tico la mare, în Grecia, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum cei patru pasageri și cum arăta portbagajul (FOTO)
20:33 - Ioana Mihăilă, despre posibile restricții pentru nevaccinați: „Nu e vorba doar despre accesul în mall-uri, e vorba de spații publice închise neesențiale, în weekend”
20:15 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, dezvăluie cel mai pesimist scenariu privind valul 4: „87% din noile cazuri şi 91% din decesele din ultimele săptămâni sunt la persoane nevaccinate”
19:55 - OMS recomandă guvernelor din Europa creșterea numărului de teste gratuite anti-COVID-19, pe fondul evoluției variantei Delta