Judecătoarea Camelia Bogdan: Voi alerta comunitatea internaţională privind apartenenţa la Loja Masonică a magistraţilor (VIDEO)

Judecătoarea Camelia Bogdan: Voi alerta comunitatea internaţională privind apartenenţa la Loja Masonică a magistraţilor (VIDEO)

Judecătoarea Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat la 10 ani de închisoare pe Dan Voiculescu în dosarul ICA, a anunţat marţi că va alerta comunitatea internaţională privind anumite probleme din sistemul de magistratură precum legătura cu masoneria.

„Eu voi alerta de data aceasta şi comunitatea internaţională fiind că văd că deşi sunt reprimită în sistem şi mi se face dreptate la Înalta Curte această hărţuire continuă. Organele de urmărire penală nu investighează care sunt relaţiile din sistem, care sunt relaţiile magistraţilor şi afinităţile cu serviciile române de informaţii cu diversele structuri masonice. Eu am doveditîn acest dosar înregistrat pe rolul Înaltei Curţi că apartenenţa la Loja Masonică e o problemă de interes public a magistraţilor”, a afirmat Camelia Bogdan.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Aceste declaraţii vin în contextul în care luni aceasta a fost exclusă pentru a doua din magistratură de Secţia de Judecători a CSM. Prima excludere a fost anulată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Acest nu este primul demers de acest gen al judecătoarei. Pe ordinea de zi a unei comisii CSM din 2 mai 2017 s-a aflat o solicitare pe care judecătoarea Camelia Bogdan a făcut-o către CSM, prin care cerea să se constituie un registru public de evidenţă a judecătorilor şi procurorilor masoni.

Ultima oră
23:57 - PSD a inițiat un proiect pentru depolitizarea CCR. Marcel Ciolacu: Am depus tot noi reforma promisă de USR și Dan Barna
23:55 - O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică