Campanie cu orice preț: Primarul comunei Grădinari, Tudor Florea, a decis să extindă un drum comunal, încălcând proprietatea unui sătean (VIDEO)

Campanie cu orice preț: Primarul comunei Grădinari, Tudor Florea, a decis să extindă un drum comunal, încălcând proprietatea unui sătean (VIDEO)
foto: B1 TV

Campanie cu orice preţ! Un primar din Giurgiu face orice ca să mai câştige încă un mandat, inclusiv o infracţiune. Edilul comunei Grădinari, Florea Tudor a decis să extindă un drum comunal, încălcând proprietatea unui sătean. Primarul a făcut totul pe propria răspundere, fără a obţine nici măcar aprobarea Consilului Local, aşa cum spune legea, arată B1 TV.

Florea Tudor este primar în comuna Grădinari din judeţul Giurgiu. A avut trei mandate dar mai vrea unul. În prag de campanie, pentru a mai aduna voturi, edilul s-a gândit să îşi impresionaze posibilii alegători. A decis să le asfalteze un drum comunal şi totodată să îl lărgească. Numai că, a încălcat proprietatea unui sătean.

Campanie cu orice preț: Primarul comunei Grădinari, Tudor Florea, a decis să extindă un drum comunal, încălcând proprietatea unui sătean

#DIRECT_ONE_omyv6m#

Omul cere acum să îi fie achitat tot terenul, nu doar partea care i-a fost luată abuziv. În zonă, un metru pătrat se vinde cu 10 euro.

Marian Ilie, păgubitul vrea să facă o plângere la Parchet. Conform, legii 255 din 2010 pentru lucrările de construcţie, reabilitare şi modernizare de drumuri de interes naţional, judeţean şi local, ai nevoie de aprobarea Consilului local.

Sunt de utilitate publică următoarele lucrări:

Art. 2.

a lucrările de construcţie, reabilitare şi modernizare de drumuri de interes naţional, judeţean şi local, precum şi toate lucrările de construcţie, reabilitare şi extindere a infrastructurii feroviare publice, lucrările necesare dezvoltării reţelei de transport cu metroul şi de modernizare a reţelei existente, lucrările de dezvoltare a infrastructurii aeroportuare, precum şi a infrastructurii de transport naval;

Art. 5.

În vederea realizării lucrărilor prevăzute la art. 1 şi 2, expropriatorul prevăzut la art. 2 alin. are obligaţia de a aproba prin hotărâre a Guvernului sau, după caz, prin hotărâre a autorităţii administraţiei publice locale sau judeţene, respectiv a Consiliului General al Municipiului Bucureşti