Canicula face victime: Un băiat de 25 de ani din Brăila a murit după ce a petrecut mai multe ore la piscină (VIDEO)

Canicula face victime: Un băiat de 25 de ani din Brăila a murit după ce a petrecut mai multe ore la piscină (VIDEO)

Un tânăr de 25 de ani din Brăila a murit după ce a stat mai multe ore în soare. Brăbatul a apucat să spună că simte o durere în piept după care a căzut secerat. Prietenii i-au sărit imediat în ajutor şi au încercat să-l resusciteze, dar în zadar. Nici medicii veniţi la faţa locului nu au mai reuşit să îl salveze.

Băiatul a petrecut câteva ore, împreună cu prietenii, la o piscină în Galaţi. După ce s-a expus mai multe ore la temperaturi de peste 36 de grade, bărbatului i s-a făcut rău. 

Pe drum, tânărul le-ar fi spus prietenilor că îl doare în zona pieptului, înainte de a-şi pierde cunoştinţa. Au oprit maşinile chiar pe digul care leagă Brăila de Galaţi şi au chemat o ambulanţă.

Unul dintre prietenii tânărului a încercat să îi facă masaj cardiac până la sosirea ambulanţei însă a fost în zadar.

Bărbatul a fost transportat la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Canicula face victime: Un băiat a murit după câteva ore la piscină

Embed:

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)