Canicula face victime! Un bărbat de 65 de ani din Craiova a murit din cauza căldurii (VIDEO)

Canicula face victime! Un bărbat de 65 de ani din Craiova a murit din cauza căldurii (VIDEO)
Foto:ziaruldevaslui.ro

Canicula face victime! Un bărbat de 65 de ani din Craiova a murit în plină din stradă cel mai probail din cauza căldurii excesive.

Omul era înregistrat în evidenţele medicale cu afecţiuni cardiace. Până la sfârşitul săptămânii este în vigoare o informare de caniculă pentru cea mai mare parte a ţării.

Bărbatul de 65 de ani a căzut secerat după ce cel mai probabil a stat prea mult timp în bătaia soarelui.

Craioveanul a fost resuscitat de medicii de pe ambulanţă timp de câteva minute, dar fără succes.

Persoanele cu astfel de afecțiuni au risc major în cotextul temperaturilor crescute de afară și este recomandat să nu iasă din casă atunci cand este foarte clad, să caute zonele răcorase și evident atunci cand nu au ce face și trebuie să se deplaseze să încerce să alterneze deplasarea prin spațiile în care nu temperaturile sunt extreme.

#DIRECT_ONE_zjnf3h#

Meteorologii anunţă patru zile de foc în ţară.

"Pentru regiunile noastre extracarpatice, asta înseamnă Oltenia, Muntenia, Dobrogea, în aceste regiuni în zonele de câmpie și podiș din aceste regiuni se va instala vremea caniculară.

În orele după amiezii se vor înregistra la nivel local maxime termice de 36, 37 de grade măsurate la umbră în adăpostul meteorologic", a declarat meteorologul de serviciu, Viorica Dima, potrivit B1TV.