Carmen Dan, ținută de braț de șeful Jandarmeriei, la inundații: ”Nu-i așa că altfel vedeți acum intervențiile jandarmilor la proteste sau când fac treaba SPP-ului pentru Liviu Dragnea?” (FOTO)

Carmen Dan, ținută de braț de șeful Jandarmeriei, la inundații: ”Nu-i așa că altfel vedeți acum intervențiile jandarmilor la proteste sau când fac treaba SPP-ului pentru Liviu Dragnea?” (FOTO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost, în urmă cu câteva săptămâni, să inspecteze zonele afectate de inundații, iar o imagine din acele zile, apărută recent în spațiul public, stârnește controverse.

Asta pentru că în fotografia cu pricina, șefa Internelor care vizita zonele greu accesibile era ținută de braț, nu de un simplu ofițer ISU, ci de însuși șeful Jandarmeriei, colonelul Sebastian Cucoș.

Ionel Stoica a atras atenția asupra acestei situații, într-o postare pe Facebook, precizând că în acest context, prezența jandarmilor la proteste sau la Înalta Curte, atunci când este citat Liviu Dragnea capătă un alt sens.

”Am ratat cadrul ăsta atunci când ministrul de Interne a fost să monitorizeze situația din zonele afectate de inundații. Tipul din stânga care era atent cu doamna Carmen Dan nu-i vreun ofițer ISU oarecare. Este chiar șeful Jandarmeriei, colonelul Sebastian Cucoș!

Nu-i așa că altfel vedeți acum intervențiile jandarmilor la proteste sau când fac treaba SPP-ului pentru Liviu Dragnea, atunci când vine la Înalta Curte ori DNA? (Foto: Claudiu Loghin)”, a scris Stoica pe Facebook.

Foto: Claudiu Loghin

Tags:
Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)