Cât a venit factura de gaze la o biserică catolică din București

Cât a venit factura de gaze la o biserică catolică din București
Foto: Francisc Doboș / Facebook

Facturile la gaze ne dau bătăi de cap tuturor zilele acestea, indiferent că locuim la bloc sau la casă. În contextul acesta, Francisc Doboș ne arată cât de mare poate să fie factura la biserica pe care o păstorește.

Așadar, factura pentru încălzirea bisericii timp de o singură lună este nu mai puțin de 4.325, 59 lei.

Acesta a scris în cadrul unei postări pe Facebook:

„Biserică micuță dar factură mare.

Promit că o să vă încălzesc mai degrabă cu predici călduroase.

Aveți și alte sfaturi? Second job? ”

Un internaut: „Mai bine lasați să se vadă codul de client. Poate o achită cineva”

Românii nu au întârziat să apară în comentarii cu deja clasicul „haz de necaz”.

Primul care a deschis seria glumelor a fost chiar Francisc Doboș, care a venit cu propunerea de nume pentru al doilea job: „Milogul S.A.”.

Apoi, un internaut i-a sugerat preotului o metodă inventivă pentru a achita factura: „Mai bine lasați să se vadă codul de client. Poate o achită cineva”

Un alt urmăritor a venit cu o propunere și mai bună: „Dacă venim la biserică mai des se incalzește spațiul și scade factura.”

Ministrul Energiei a explicat cum vor fi compensate și plafonate facturile de la 1 februarie

Virgil Popescu a explicat cum vor fi compensate și plafonate facturile de la 1 februarie.

„Astăzi am aprobat ordonanța de urgență prin care, începând cu data de 1 februarie, se fac anumite modificări în ajutorul oamenilor. Practic, pentru toți consumatorii casnici, pentru toți românii care dețin o locuință, scade plafonul de la 1 leu pe kW la 80 de bani pe kW pentru energia electrică și de la 37 de bani pe kW la 31 de bani pe kW, indiferent cât consumă.”

Dacă, în plus față de acest lucru, consumă 500 de kW lunar și 300 de mc lunar, atunci beneficiază de o compensare suplimentară și practic va plăti 68 de bani pentru energia electrică și circa 22 de bani pentru gazele naturale, aici vorbim de toate taxele incluse”, a declarat oficialul liberal, la capătul ședinței de Guvern de marți.

Urmăriți B1TV.ro și pe