Cât COSTĂ INCINERAREA lui Andrei Gheorghe!

Cât COSTĂ INCINERAREA lui Andrei Gheorghe!

Trupul lui Andrei Gheorghe a fost depus, vineri, la Crematoriul Uman ”Vitan Bârzești”. Decizia aparține fostei soții, dar și Anastasiei, fiica jurnalistului care, din motive personale, au renunțat la ideea de a-l depune la Galeria de Artă Contemporană Mobius, din Capitală, conform Libertatea.

Trupul lui Andrei Gheorghe a fost scos din frigiderul IML și mutat la Crematoriul Uman ”Vitan Bârzești” unde, sâmbătă la ora 12, realizatorul de emisiuni radio va fi incinerat. Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Andrei a fost depus în amfiteatrul crematoriului, în sala de ceremonii, unde doar familia și apropiații omului de radio vor avea acces.

Andrei Gheorghe va fi incinerat fără coșciug, îmbrăcat într-un sacou albastru închis cu dungulițe fine albe, cu o cămașă albastră și în jeanși. Fără cravată, fără papion. În picioare va purta o pereche de ghete maro.

Costurile unei incinerări se ridică la 900 de lei, sumă în care sunt incluse depunerea la capelă și o urnă clasică neagră în care va fi depusă cenușa defunctului. Sicriul este închiriat separat de la firma de pompe funebre cu sume care pornesc de la 250 de lei (sicriu fără capac) și pot ajunge și la 1.500 de lei. După ceremonie, coșciugul închiriat este returnat firmei de pompe funebre.

Andrei Gheorghe a fost găsit mort, luni seara, în vila sa din Voluntari.