Cât costă o noapte la capela mortuară. E mai ieftin la hotel de 5 stele decât în Casa Domnului!

Cât costă o noapte la capela mortuară. E mai ieftin la hotel de 5 stele decât în Casa Domnului!

500 de lei pe noapte. Atât te costă dacă ai avut necazul și ți-a murit un om drag și a fost depus în capela mortuară de la Biserica Sf. Mina din Mangalia. "Sunt atât de trista si de revoltata! Nu e corect!"
Acest fapt a fost scos la iveală de o femeie din Mangalia care a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu chitanță de la Parohia Sfântul Mina, pentru 'servicile prestate'.

Fotografia este însoţită de mesajul "În ce lume trăim?? O noapte la capelă costă 500 lei, iar bunica avea pensie 186 lei! Eu sunt fără cuvinte!!! Voi?", scrie reporterntv.ro.

"Am postat această informaţie pentru că prietenii, rudele, vecinii să fie informaţi! Bunica este unică şi a avut şansa să fie înconjurată de o gaşcă de nepoţi, dar ce fac oamenii singuri, cei care chiar nu au de unde? Nu e corect sincer! Sunt atât de tristă şi de revoltată! Nu e corect!", a mai scris aceasta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
11:32 - Mihai Morar, la un pas de tragedie. Prezentatorul a fost în Capra, înainte să fie lovită de avalanșă
11:29 - Tragedie în Franța: șapte copii și mama lor au murit într-un incendiu
11:29 - Kamara, despre relația pe care o are cu Andrei Ștefănescu, colegul său din trupa Alb Negru: „Sperăm să reactivăm și mai bine povestea”
11:01 - Irina Nicolae a transmis un mesaj dur, după ce nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A.:„Mi se pare degradant și înjositor. Mi-am cumpărat eu un bilet online, să fiu în sală”
11:00 - Simona Halep, suspendată până la vară! Patrick Mouratoglou a dat-o de gol pe campioana României
10:59 - România va achiziționa tehnică de luptă mondernă din Coreea de Sud: obuzierele K9 și K239 Chunmoo, pe lista discuțiilor
10:51 - Reacția Poliției Române după ce agenții s-au plâns că noile uniforme sunt „de cea mai proasta calitate”. IGPR dă de înțeles că polițiștii nu știu să le poarte (FOTO)
10:29 - Prima Doamnă a Ucrainei împlinește 45 de ani. Ce mesaj i-a lăsat Volodimir Zelenski: „Mă faci mai puternic”
10:27 - Simona Pătruleasa, despre cea mai mare provocare din viața ei: „Medicii îmi spuneau că este imposibil”. Ce sacrificii a făcut vedeta în urmă cu 12 ani pentru a deveni mamă
10:19 - Cutremur de 7,8 grade în Turcia, resimțit şi în Siria, Liban şi Cipru: Sute de morți, mii de răniți. Seismul a fost urmat de 42 de replici / Turcia cere ajutor internațional. România trimite salvatori (VIDEO)