Caz incredibil al unei copile din Suceava: Fata de 11 ani a fost șantajată și violată de un grup de tineri în mai multe rânduri

Caz incredibil al unei copile din Suceava: Fata de 11 ani a fost șantajată și violată de un grup de tineri în mai multe rânduri
Foto: Adevărul.ro

Mai mulți tineri dintr-o comună suceveană au violat și șantajat o fată de 11 ani timp de trei ani.

Fata a fost fotografiată în ipostaze intime, și chiar dacă faptele tinerilor sunt extrem de grave, doar doi dintre aceștia cu vârsta de 17 ani riscă să ajungă într-un centru de detenție.

Unul dintre ei, tot de 17 ani, a fost condamnat la măsură educativă a internării într-un centru de detenție pentru doi ani și nouă luni, în timp ce celălalt tânăr a fost condamnat la un an și zece luni într-un centru educativ de detenție.

Un altul, în vârstă de 17 ani, a fost condamnat pentru patru luni la măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice.

Un alt băiat de 14 ani și un prieten de-al său de 15 ani, au scăpat cu măsura educativă a consemnării la sfârşit de săptămână timp de opt săptămâni.

Partea vătămată va trebui să primească din partea celor cinci despăgubiri de 20.000 de euro, potrivit Adevărul.

Totul s-a descoperit în momentul în care profesorii de la școala unde învață minora au descoperit pe telefoanele mobile ale elevilor că există o poză cu fata în ipostaze intime.

Procurorii DIICOT au precizat că cei doi inculpați au întreținut relații intime cu fata de 11 ani, ei fiind judecați pentru comiterea infracțiunii de viol.

„Se exclude ideea unei manifestări libere de voinţă din partea minorei de a avea relaţii sexuale cu inculpatul, aceasta fiind supusă unei situaţii în care integritatea sa fizică şi psihică au fost periclitate tocmai din cauza vârstei fragede”, au arătat procurorii DIICOT Suceava, potrivit sursei citate.