Caz șocant: Recepționera unui hotel a fost violată de un client care a pretins că vrea o cameră (VIDEO)

Caz șocant: Recepționera unui hotel a fost violată de un client care a pretins că vrea o cameră (VIDEO)

Caz şocant la Rădăuţi. O tânără de 23 de ani, angajată ca recepţioneră la un hotel, a fost violată de un bărbat care a pretins că vrea o cameră. Imediat după fapta comisă, individul a fugit, însă Poliţia a reuşit să îi dea de urmă, informează B1 TV.

Tânăra a trecut prin momente cumplite chiar la locul de muncă. Era de serviciu, iar la ora patru dimineaţa la uşa hotelului a apărut un bărbat care, în condiţiile în care uşa de acces era încuiată, a apelat numărul de telefon de pe anunţul de la intrare. După ce bărbatul i-a spus că doreşte să se cazeze, recepţionera i-a deschis uşa şi i-a permis să intre.

Bărbatul, un tip atletic, îmbrăcat sportiv şi care purta un rucsac, a motivat că e obosit şi a cerut o cameră. În momentul când angajata hotelului a mers în camera recepţiei pentru a face formalităţile de cazare, turistul a intrat după ea, a imobilizat-o şi a obligat-o să întreţină acte sexuale cu el. La scurt timp după agresiune, bărbatul a dispărut. Femeia a sunat la Poliţie şi a anunţat agresiunea, după care judiciariştii rădăuţeni au demarat o serie de investigaţii, atât pe raza municipiului, cât şi în zonă.

După mai multe filtre şi verificări, lucrătorii de la Biroul Investigaţii Criminale Rădăuţi l-au depistat pe autor, un hunedorean care locuia fără forme legale într-o localitate din apropierea municipiului Rădăuţi. Oamenii legii s-au deplasat în comuna Horodnic de Sus, de unde l-au ridicat pe Alexandru Siklodi, în vârstă de 28 de ani. Tânărul şi-a recunoscut vina și urmeaza să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţia de viol.

Caz șocant: Recepționera unui hotel a fost violată de un client care a pretins că vrea o cameră

#DIRECT_ONE_ydp63b#

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe