Ce nume surprinzătoare figurează pe lista concurenților de la „America Express”

Ce nume surprinzătoare figurează pe lista concurenților de la „America Express”
Foto: Facebook

În curând vor începe filmările pentru „America Express”, cel de-al 5-lea sezon al show-ului „Asia Express”. Concurenții vor trebui să suporte o serie de elemente surpriză, dar și numeroase reguli. Ei au la dispoziție doar un dolar pe zi și trebuie să își găsească singuri transport, cazare și mâncare. Miza lor este să ajungă la amuleta supremă și să intre în posesia premiului de 30.000 de euro.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan sunt printre vedetele ce au acceptat provocarea, informează Libertatea.

Cele 9 perechi de vedete sunt pregătite pentru a începe aventura.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Ce spun vedetele despre participarea la concurs

Cătălin Scărlătescu mărturisește că îi place acest show și i-ar plăcea să descopere America din această ipostază: „Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”

Jean Gavril și Dinu spun că și-au dorit să vadă ce pot: „Sunt foarte recunoscator pentru ca fac parte din aceasta cursa care este foarte dificila si care ne va pune la incercare absolut toate simturile, fizicul si mai ales nervii fiecaruia! Ma bucur ca se întampla alaturi de fratele meu Dinu, de care sunt foarte apropiat si sunt sigur ca vom trai o experienta pe care nu o vom uita niciodata! ”

„Pentru noi America Express înseamnă depășirea tuturor limitărilor cu care ne-am obișnuit până acum. Nu avem așteptări. Vrem să lăsăm lucrurile sa fie cum vor ele să fie. Tot ce e important pentru noi e să nu uităm să ne distrăm”, au menționat Bie Adam și Mihaela Adam.

Puya și Melinda: „Pentru noi America Express înseamnă să vedem America Latină așa cum niciun turist nu are cum să o vadă, să trăim o experiență completă. Pentru mine mai înseamnă și să dau burta jos”

Bruja și Pufeh s-au angajat în competiție pentru a depăși limitele zonei de confort, dar și pentru a asimila o nouă cultură: „Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre, iesirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales :)) și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, traditii si obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins sa acceptam provocarea America Express”

Andreea Antonescu și Andreea Bălan: “Am crescut si am trecut prin multe împreună. Această experiență unică, America Express, cu siguranță ne va uni și mai mult ca prietene și ca trupă.”

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla: „Aceasta experienta este un game changer. In mod firesc, dupa America Express viata nu o sa mai fie la fel. Credem ca este un adevarat detox, o rupere se tot ce am trait pana acum, rau sau bun”.

Diana Bulimar și Larisa Iordache iau competiția ca pe o nouă provocare: „Experienta asta vine cu sperante noi prin care ne asteptam sa trecem cu bine si sa ne descoperim pe noi insene intr-un alt mediu de competitie”

Cel de-al cincilea sezon al America Express 2022 – sezonul 5 al show-ului Asia Express de la Antena 1 va fi prezentat de Irina Fodor.

Urmăriți B1TV.ro și pe