Ce se întâmplă atunci când îţi pierzi portofelul pe stradă? Un experiment social dă răspunsul (VIDEO)

Ce se întâmplă atunci când îţi pierzi portofelul pe stradă? Un experiment social dă răspunsul (VIDEO)
Foto: știrileprotv.ro

Ce se întâmplă atunci când îţi pierzi portofelul pe stradă? Sunt situaţii în care eşti norocos, iar cel care îl găseşte face tot posibilul să ţi-l înapoieze.

În cele mai multe dintre cazuri însă, oamenii se comportă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Iau portofelul găsit pe stradă şi se fac nevăzuţi. Concluziile vin după un experiment social inedit făcut pe litoral.

Nu aşa a reacţionat şi un tânăr. Fără să ezite, acesta s-a aplecat şi a fugit cu portofelul lăsat pe jos, potrivit B1TV.

#DIRECT_ONE_qwf004#

În afara hoţilor de ocazie, care iau portofelul ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat, sunt şi oameni cinstiţi. De exemplu, o femeie îl observă şi merge cu el la cel mai apropiat magazin în speranţa că proprietarul îşi va face apariţia.

Ultima oră
23:56 - Alertă la Bușteni. Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă
23:47 - Grav accident rutier pe litoral. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost solicitat și elicopterul SMURD
23:46 - Variante pentru începerea cursurilor. Sorin Cîmpeanu: Nu voi intra peste autonomia universitară. Respect deciziile universităților și dacă sunt provaccinare, le și încurajez (VIDEO)
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)