“Cina în format restrâns” a lui Dragnea pare să fi fost de fapt doar o "oprire surpriză" făcută de Trump la care ar fi participat toți oaspeții hotelului, care s-au înghesuit pentru poze (FOTO)

“Cina în format restrâns” a lui Dragnea pare să fi fost de fapt doar o "oprire surpriză" făcută de Trump la care ar fi participat toți oaspeții hotelului, care s-au înghesuit pentru poze (FOTO)
Foto: Facebook

Liviu Dragnea s-a lăudat joi seară că împreună cu premierul Sorin Grindeanu că a luat parte la "o cină în format restrâns" alături de președintele ales al Statelor Unite. Această întâlnire se pare că a avut loc la International Trump Hotel din Washington.

Sub titlul “O oprire surpriză a lui Trump pentru a cina la hotelul său din Washington îi șochează pe oaspeți”, site-ul washingtonexaminer.com scrie că presedintele ales s-a oprit miercuri seară la Hotelul Trump din Washinton DC dupa ce luase parte la alte două cine, remarcă Dan Tapalagă pentru hotnews.ro.

La "cina în format restrans", cum a descris-o Dragnea, par să fi asistat mai toți oaspeții hotelului, care au avut o ocazia să-și facă selfie-uri cu Trump așezat la masă. Aceste detalii putând fi observate și dintr-o relatare însoțită de mai multe imagini a celor de la Daily Mail.

Daily Mail notează încă din titlu că oaspeții hotelului “s-au îmbulzit” în jurul lui Trump în timp ce acesta s-a oprit la hotelul său din DC pentru a lua masa. Daily Mail publică poze cu aceeași masă la care Dragnea apare alături de Trump, însă în imaginile publicate apar oameni obișnuiți care își fac selfie-uri cu președintele american.

Potrivit sursei menționate, “Donald Trump a făcut deja America din nou mare – pentru două femei care luau cina la hotelul lui din DC, cărora le-a acoperit nota de plată de 1000 de dolari, pupând-o pe una dintre ele”.

“Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu,la o cină în format restrânsalături de Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump.

I-am transmis președintelui dorința noastră de a duce parteneriatul strategic dintre #România și #SUA la un alt nivel. Președintele Donald Trump mi-a răspuns: "We will make it happen! Romania is important for us!" A fost un dialog cald și deschis", a fost postarea lui Liviu Dragnea după întâlnirea cu președintele ales al Statelor Unite.

Pretul minim pe noapte la Hotelul lui Trump este de745 de dolari, potrivitThe New York Times,care precizeaza ca saptamana aceasta, un apartament din cele 263 de camere si apartamente pe care le are Hotelul a fost oferit la pretul de500.000 de dolari.Potrivit sursei citate, la barul din lobby-ul hotelului, oaspetii beau sampanie si au de ales dintr-un meniu de bauturi ce include cocktail-uri de pana la 100 de dolari, cum este Benjamin facut din votca, stridii crude si caviar.

Urmăriți B1TV.ro și pe