Circulaţia a fost restricţionată pe DN 7 – Valea Oltului, între Lazaret şi Boiţa, din cauza unor fisuri în asfalt

Circulaţia a fost restricţionată pe DN 7 - Valea Oltului, între Lazaret şi Boiţa, din cauza unor fisuri în asfalt
Sursa Foto: IPJ Sibiu

Au fost instituite restricţii de circulaţia pe o singură bandă, miercuri seara, pe DN 7 – Valea Oltului, între localităţile Lazaret şi Boiţa, judeţul Sibiu, din cauza unor fisuri apărute la partea carosabilă şi acostamentul şoselei, potrivit stirileprotv.ro.

Șoseaua de pe Valea Oltului s-a fisurat

„Serviciul Rutier din cadrul IPJ Sibiu informează că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între localităţile Lazaret şi Boiţa (judeţul Sibiu), tronsonul kilometric km. 246+670 şi 246+850, traficul a fost restricţionat la o bandă şi se desfăşoară semaforizat ca urmare a apariţiei unor fisuri ale părţii carosabile şi pe acostamentul sensului Vâlcea – Sibiu”, a precizat reprezentantul IPJ Sibiu.

În zona unde a fost amplasat semaforul, şoferii pot circula cu o viteză maximă de 30 de kilometri pe oră.

Tot acolo au mai fost restricţii şi în urmă cu mai bine de o săptămână, din cauza unei surpări apărute în zona taluzului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)