Aterizare de URGENȚĂ: Avionul de pe ruta Cluj – Charleroi a ajuns în Polonia. „Lumea s-a speriat” / UPDATE: Explicațiile companiei aeriene (FOTO)

Aterizare de URGENȚĂ: Avionul de pe ruta Cluj - Charleroi a ajuns în Polonia. „Lumea s-a speriat” / UPDATE: Explicațiile companiei aeriene (FOTO)

UPDATE: Wizz Air a transmis că avionul a fost redirectionat la Katowice din motive tehnice. Compania a precizat că a trimis o alta aeronavă care a preluat pasagerii, astfel încât aceștia au ajuns la destinație – Bruxelles Charleroi – la 17:36 ora locală.

„Zborul Wizz Air W6 3351 de la Cluj-Napoca la Bruxelles Charleroi a fost redirectionat la Katowice din motive tehnice. Aeronava a necesitat o verificare neprevazuta ca urmare a impactului cu o pasare survenit pe zborul in curs. Aeronava a aterizat in siguranta si este in curs de verificare. Pentru a reduce intarzierea, compania a trimis o alta aeronava la Katowice, care a decolat la 15:50 ora locala si a sosit la Bruxelles Charleroi la 17:36 ora locala. Wizz Air isi cere scuze pasagerilor pentru orice inconveniente cauzate, dar siguranta pasagerilor si a echipajului este principala prioritate”, a transmis Wizz Air.

Un avion care a decolat de pe aeroportul din Cluj-Napoca având destinația Charleroi a aterizat de urgenţă înKatowice, Polonia, după ce ar fi lovit o pasăre. Pilotul a cerut să aterizeze urgent pentru verificări.

Din imaginile obţinute de Ziar de Cluj se vede cum unul dintre motoarele aeronavei fumega în zbor.

LACRIMI PENTRU GABRIELA SZABO! A MURIT! DIN PĂCATE, MEDICII NU AU MAI PUTUT S-O ȚINĂ ÎN VIAȚĂ…

Avionul a decolat la 13.55 și trebuia să ajungă în Charleroi, Bruxelles, în jurul orei 15.25. La ora 17.00, pasagerii se aflau înca pe aeroportul din Polonia.

„Lumea s-a speriat. Eram în aer şi iesea fum de la motor. Am aterizat în Polonia şi de doua ore stăm în autobuze, până ajunge un alt avion cu care să plecam. Nu suntem lăsaţi să intrâm în aeroport. Este incredibil”, a susținut unul dintre pasageri, citat de ziardecluj.ro.

S-A TERMINAT! ARSENIE BOCA A PREVĂZUT SFÂRȘITUL: MARELE CUTREMUR E APROAPE! PLÂNG ICOANELE ÎN BISERICI

Ultima oră
19:45 - Ianis Hagi, dorit de cel mai promițător club din Anglia. Dan Petrescu: „Va face față”
19:27 - Andrei Baciu: România va beneficia de 139.200 de doze de Remdesivir pentru perioada următoare / Din nefericire, în cazul Arbidol nu există studii suficient de ample pe care autoritățile să le poată admite (VIDEO)
19:10 - Dacian Cioloș depune luni în Parlament lista de miniștri și programul de guvernare. Calendarul complet al USR
19:00 - Andrei Baciu: În perioada imediat următoare o să avem 10.000 de doze suplimentare de anticorpi monoclonali. Mai avem o solicitare emisă de 40.000 de doze către state europene care ne pot ajuta (VIDEO)
18:34 - BNR, sceptică în privința capacității Guvernului de absorbție a fondurilor europene, prin PNRR. Radiografie dură a experților
18:33 - PSD cere anchetarea Ioanei Mihăilă, fostul ministru USR al Sănătății: Din cauza sa, România a ratat teste de 4,7 milioane de euro bani europeni. Ea și Vlad Voiculescu să-și ceară public scuze pentru catastrofa sanitară
17:55 - Analiza COVID-19 în România: 91,6% din decesele înregistrate în săptămâna 4-10 octombrie au fost la persoane nevaccinate (DOCUMENT)
17:54 - Schimbare majoră la Google. Funcționalitatea care face mai simplă navigarea în motorul de căutare a fost introdusă
17:12 - Parlamentarul britanic David Amess a fost înjunghiat mortal la o întâlnire cu votanții săi
17:10 - Prețul gigacaloriei ar putea crește cu 20%. Primarul Nicușor Dan: „De la 1 noiembrie vom afla tariful”