Cluj – Napoca: Circulația tramvaielor, blocată după o ploaie puternică

Cluj - Napoca: Circulația tramvaielor, blocată după o ploaie puternică
Foto: adevarul.ro

Circulația tramvaielor în orașul Cluj – Napoca a fost blocată, miercuri, după o ruperi de nori, mai multe străzi fiind complet inundate, arată Mediafax.

Reprezentanții ISU au declarat că se încearcă evacuarea apei de pe carosabil și din mai multe subsoluri care au fost inundate.

Echipaje ISU Cluj au intervenit, miercuri după-amiază, pentru evacuarea unor subsoluri inundate în urma unei ruperi de nori care a afectat în special cartierul Plopilor. A fost blocată şi circulaţia tramvaielor pe relaţia cartierul Mănăştur – Gară, în condiţiile în care apa de pe carosabil a depăşit în urma ploii peste 30 de centimetri. S-a intervenit şi pentru evacuarea apei din mai multe subsoluri de imobile inundate. Alături de echipele ISU Cluj au intervenit şi cele ale Companiei de Apă Someş„, au spus reprezentanții ISU.

Ultima oră
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)