Clujul renunță la artificiile de 1 decembrie. Emil Boc: E o formă de respect și solidaritate față de victimele tragediei de la Colectiv

Clujul renunță la artificiile de 1 decembrie. Emil Boc: E o formă de respect și solidaritate față de victimele tragediei de la Colectiv
Foto: adevarul.ro

Orașul Cluj Napoca renunță la artificiile de 1 decembrie. Decizia aparține primarului Emil Boc, în semn de respect pentru victimele tragediei de la clubul Colectiv.

„Am luat decizia ca la 1 Decembrie să nu mai organizăm focul de artificii tradițional, ca formă de respect și solidaritate față de victimele tragedieie de la Colectiv. Este o tragedie și am considerat că organizarea focurilor de artificii la o lună de zile distanță nu reprezintă un lucru de bun simț și am decis ca anul acesta să nu utilizăm artificii”, a declarat Boc.

Totodată, se va căuta cadrul legal pentru ca banii destinați achiziționării de artificii să fie donați către familiile victimelor incendiului, scrie transilvaniareporter.ro.

Până în prezent, un anunț asemănător a venit din partea primăriei din Alba Iulia și Constanța, iar Brașovul și Timișoara au anunțat că au inclus propunerea pe ordinea de zi a următoarei ședințe de consiliu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii
15:10 - Primele imagini cu armata ucraineană intrând victorioasă în Lîman. A fost a lui Putin o zi
15:09 - Centrul Bucureștiului este blocat de protestatarii care îi susțin pe George Simion și pe Diana Șoșoacă (GALERIE FOTO)
14:53 - Alexandru Arșinel a fost înmormântat în aplauzele celor care l-au iubit