Complicii POLIȚISTULUI PEDOFIL, implicați într-un nou SCANDAL! Este vorba chiar despre …

Complicii POLIȚISTULUI PEDOFIL, implicați într-un nou SCANDAL! Este vorba chiar despre ...

Un nou scandal stă să izbucnească în Poliție. Culmea, protagoniștii principali sunt tot agenții de la Secția 22 din Capitală, cei care au fost dați pe mâna procurorilor pentru că nu şi-ar fi făcut datoria în cazul polițistului pedofil Eugen Stan, de la Brigada Rutieră.

Mai exact, un taximetrist din Bucureşti îi acuză pe şefii secţiei că l-au lăsat pe drumuri, după ce o poliţistă i-a condus maşina şi a făcut-o praf , într-un accident rutier.

Totul a început în septembrie anul trecut. Taximetristul a primit o comandă de la un client pentru a-l lua de la Spitalul Floreasca şi să-l transporte la Ploieşti. Dar înainte de asta, clientul i-a cerut să meargă la o adresă din sectorul 6, pentru a ridica un plic.

„Am anunţat comanda la dispecerat, prin staţie, şi am plecat. Când am ajuns la adresa respectivă, a venit o doamnă care mi-a întins un plic. Femeia plângea şi mi-am dat seama că ceva nu e în regulă", a declarat Viorel Năstase, potrivit Adevărul.

În acel moment, mai mulţi poliţişti de la Secţia 22 l-au imobilizat. S-a dovedit că cel care făcuse comanda era de fapt un infractor care opera prin metoda „Accidentul". Poliţiştii şi-au dat seama că acesta nu stia că a fost instrumentul infractorilor. I-au cerut însă să-i ajute să facă flagrantul şi să-l prindă pe escroc.

Escrocul nu a picat însă în plasa anchetatorilor. La Spitalul Floreasca, taximetristul a fost sunat de „client", care i-a cerut să dea plicul unui alt taximetrist trimis de el şi să-şi oprească din bani contravaloarea cursei. După ce a predat plicul taximetristului care s-a prezentat să-l ridice, poliţiştii au intervenit.

Ulterior, aceştia i-au cerut lui Năstase să-i însoţească la sectie pentru a da o declaraţie de martor în acest caz. Numai că la volanul maşinii sale a urcat poliţista. Când a încercat să obiecteze, poliţiştii l-au „convins" să fie de acord.

„Poliţistul care conducea acţiunea m-a luat că sunt prea tare în gură şi că mă bagă la favorizarea infractorului dacă mai comentez. Atunci am acceptat.", mai spune acesta.

În Pasajul Victoriei, femeia a vrut să depăşească un autoturism a tras brusc de volan, dar a pierdut controlul maşinii şi au făcut un accident. În urma impactului cei doi au fost răniţi şi au ajuns pe mâna medicilor.

La spital, poliţistii ar fi încercat să-l convingă să declare agentului de la Poliţia Rutieră care cerceta accidentul că el era la volan, ca să nu aibă probleme colega lor. Bărbatul a refuzat, în fişa medicală de la spital acesta fiind trecut ca pasager în maşină. După spusele sale, la spital, poliţista ar fi recunoscut că ea s-a aflat la volan. Taximetristul a încercat să-i convingă pe poliţişti că trebuie să-i repare maşina. Numai că şefii Secţiei 22 ar fi tot amânat, pentru ca, în final, să spună că nu au cum să-l ajute şi să se descurce cum poate.

Urmăriți B1TV.ro și pe