Consilierul Ambasadei SUA, Ronald E. Hawkins Jr. și soldați americani, în vizită la Muftiatul Cultului Musulman din România (FOTO)

Consilierul Ambasadei SUA, Ronald E. Hawkins Jr. și soldați americani, în vizită la Muftiatul Cultului Musulman din România (FOTO)
Foto: facebook.com/Muftiatul

Muftiul Murat Iusuf a primit la sediul Muftiatului Cultului Musulman din România mai mulți soldați ai marinei militare de pe fregata USS Mount Whitney. Alături de aceștia s-a aflat și Consilierului pe Relatii Publice din cadrul Ambasadei S.U.A, Ronald E. Hawkins Jr.

USS Mount Whitney este nava comandant a Flotei a VI-a americane având la bord unul dintre cele mai avansate și sofisticate sisteme de comunicații care îi permite să exercite comanda tuturor forțelor navale aflate în subordinea Comandamentului de la bord. USS Mount Whitney transmite orice informație în orice punct de pe glob în cel mai rapid timp, informează ziuaconstanta.ro.

Această navă a efectuat operațiuni umanitare în Georgia, în anul 2008, sau operațiuni ca Odyssey Dawn din Libia.

Consilierul Ambasadei SUA, Ronald E. Hawkins Jr. și soldați americani, în vizită la Muftiatul Cultului Musulman din România

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu