Constanța: Patru persoane au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară după ce au mâncat pizza la un local din stațiunea Jupiter

Constanța: Patru persoane au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară după ce au mâncat pizza la un local din stațiunea Jupiter

La Spitalul de Boli Infecțioase din Conatnța au fost primite, joi, patru persoane, între care și un copil de patru ani, cu simptome de toxiinfecție alimentară. Potrivit Mediafax, ei au mâncat pizza la un local din stațiunea Jupiter. Potrivit directorului Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Constanţa, Constantin Dina, trei dintre turiști, ptrin care și copilul de patru ani, au rămas internați, în timp ce al patrulea a rămas la spital doar câteva ore, după ce a primit tratament.

Medicii au precizat că starea de sănătate a celor trei pacienți este bună.

În acest caz, DSP Constanţa a deschis o anchetă epidemiologică, recoltând probe din alimente şi de la angajaţii localului din Jupiter.  

Societatea respectivă a primit o amendă de 800 lei pentru că nu a făcut triajul epidemiologic al angajaţilor, iar în funcţie de rezultatul analizelor, care va fi cunoscut săptămâna viitoare, ar putea fi luate şi alte măsuri împotriva pizzeriei din Jupiter, a afirmat Constantin Dina.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”